Nieuws Actueel

Ons Dijkhuisje net open en nu al de beste van eiland

Als we het doen, dan ook gelijk goed, zeiden Ronald Huisson en Carla van Dijk toen ze onlangs hun buurhuis in Schuddebeurs verbouwden tot bed & breakfast. Dat is gelukt. 'Ons Dijkhuisje' is nog maar net open en heeft nu al hoogste score van het hele eiland behaald bij de belangrijkste bed & breakfast-website, schrijft PZC.

Van onze redactie 11 februari 2017

Bedenbreakfastgoed

Vier tulpen, ofwel een 'uitstekend kwaliteitsniveau met een luxe interieur, een fraai exterieur, veel voorzieningen en zeer goede service'. Geen B&B op Schouwen-Duiveland dat al deze kwalificatie behaalde bij Bedandbreakfest.nl Sowieso gingen maar tien Zeeuwse B&B's Schuddebeurs voor. Vijf tulpen, voor B&B's van 'uitzonderlijk niveau' hebben er maar vier in Zeeland.

Naast baan

Ons Dijkhuisje is een oud huisje aan de Sint Joosweg in Schuddebeurs. Huisson en Van Dijk kochten er eerst een woonhuis en toen het huis van de buren te koop kwam, borrelde het idee van een B&B op. Gewoon voor erbij, naast hun banen. ,,Maar we hebben wel veel geïnvesteerd.

En we verwennen onze gasten graag. De kaas bij het ontbijt komt uit Nieuwerkerk, de jam uit Ouwerkerk en ga zo maar door. Als wij het goed hebben, dan willen we dat anderen het ook goed hebben."

Foto: Stock