Nieuws Actueel

Ondernemers breiden evenement in Horsterpark Duiven uit

Het evenement Dickens in de Liemers in het Horsterpark gaat samenwerken met ondernemers in het centrum van Duiven. Een aantal van hen praat hierover met organisator André Oudendag, zo schrijft De Gelderlander.

Van onze redactie 12 december 2016

Dickens in de Liemers

Oudendag: „Als alles goed is, komt er vanaf volgend jaar een mini-evenement in het centrum van Duiven. Etalages worden ingericht in Dickenssfeer en wij zorgen voor de standjes en de aankleding van het plein. Alles is er al, de kostuums, de verlichting, de kraampjes. Waarom zou je daar niets mee doen?”

Parkeren

Behalve met deze samenwerking, is Oudendag erg blij dat de gemeente Duiven het parkeerprobleem in het Horsterpark aanpakt. Vorig jaar moesten er 70 auto’s met een tractor uit de modder worden getrokken. Volgens Oudendag begint de gemeente nog deze week met de aanleg van een parkeerterrein van gasbetonblokken waar tijdens evenementen ruim driehonderd auto’s kunnen staan.

2016

De tweede editie van Dickens in de Liemer begon vrijdagmiddag en duurde tot zondag. Vorig jaar trok het gratis te bezoeken festival 10.000 bezoekers.

Foto: Theo Kock