Nieuws Actueel

Ondernemers Stadshart Lelystad maken frisse start

Stichting Ondernemers Stadshart Lelystad heeft een nieuw bestuur. "Samen hopen we een frisse wind te laten waaien door het stadshart", vertellen Sidney Huurman en Wiebe van der Meer in een interview met Flevopost.nl. Huurman en Van der Meer vervullen samen de functie van voorzitter.

Foto: ANP 22 maart 2016

Shoppen 6

Andere bestuursleden zijn: Andy van Pelt (Bakker Bart), Nelleke Sheoratan (New&Beloved), Debbie Reijnierse (Demy’s Chocolaterie), Precilla Hol (Van Haren Schoenmode), Leon Knaap (Knaap Schoen- en Sleuterservice) en Dennis van Diemen (Le Passage). Sidney Huurman is eigenaar van De Knipcorner en Wiebe van der Meer runt al vele jaren Valentijn.

Het nieuwe bestuur van de stichting zal zich gaan richten op de uitvoering van het plan van Paul Tankink. De ondernemers zullen ervoor zorgen dat het stadshart compacter wordt en meer uniformiteit zal krijgen. "We zullen ons bijvoorbeeld bezig houden met de vraag hoe we ervoor kunnen zorgen dat koopzondagen breed worden gedragen door de ondernemers en hoe we met z’n allen beter kunnen aanhaken op leuke activiteiten in het Stadshart," vertelt Sidey Huurman.