Nieuws Actueel

Openingstijden van supermarkten op Hemelvaartsdag 2018

Hemelvaartsdag valt op donderdag 10 mei en is een officiële feestdag, dus sommige supermarkten hanteren aangepaste openingstijden. Welke supermarkten dat zijn? Je leest dat in het overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2018.

De Ondernemer | Foto's: Pixabay 7 mei 2018

Openingstijden Hemelvaartsdag supermarkten Albert Heijn AH to Go Jumbo

Overzicht openingstijden Hemelvaartsdag 2018 Albert Heijn en AH to go

De winkels van Albert Heijn zijn op 10 mei gewoon open. Maar in sommige filialen gelden er aangepaste openingstijden. Kijk in dit overzicht voor de openingstijden per filiaal van AH en AH to go.

Overzicht openingstijden Hemelvaartsdag 2018 Jumbo

Supermarktketen Jumbo telt zo’n 580 winkels en is daarmee de tweede keten van het land. Op Hemelvaartsdag 2018 zijn ze allemaal open, maar zo'n 30 winkels hanteren aangepaste openingstijden. Kijk op Jumbo.nl voor een overzicht van de precieze openingstijden bij het filiaal bij jou in de buurt.

Overzicht openingstijden Hemelvaartsdag supermarkten 2018 Dirk van den Broek en DekaMarkt

Voor de openingstijden van de Dirk- of DekaMarkt-vestiging bij jou om de hoek, kijk je in de winkelzoeker van Dirk of DekaMarkt.

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2018 SPAR

De openingstijden op feestdagen zijn voor SPAR-ondernemers vrij in te vullen. Een overzicht van de openingstijden van de SPAR tijdens Hemelvaartsdag vind je op de website.

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2018 Coop, Aldi, Lidl, Emté en PLUS

Bij de meeste winkels van Coop, Aldi, Lidl, Emté en PLUS kun je gewoon terecht op Hemelvaartsdag op 10 mei. Wil je zeker weten of de supermarkt bij jou in de buurt aangepaste openingstijden heeft, kijk dan even op de websites van de supermarkten.