Nieuws Actueel

Overzicht openingstijden bouwmarkten Pinksteren 2016

Na Pasen en Hemelvaart komt er nog een lang weekend aan: Pinksteren. Voor veel mensen is Eerste of Tweede Pinksterdag een goed moment om in en om het huis te klussen. In onderstaand overzicht kun je zien welke bouwmarkten bij jou in de buurt open zijn.

Van onze redactie 13 mei 2016

Bouwmarkten Openingstijden Pinksteren 2016

Zie ook:Overzicht openingstijden banken Pinksteren 2016Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2016

Omdat Pinksteren onder de winkeltijdenwet valt, gelden er op 15 en 16 mei aangepaste openingstijden. De meeste winkels zijn op Eerste Pinksterdag gesloten. Een overzicht per bouwmarkt:

Openingstijden Gamma op Eerste en Tweede PinksterdagOp Eerste Pinksterdag kunnen klanten bij meer dan 60 Gamma’s terecht en op Tweede Pinksterdag zijn alle filialen van Gamma geopend. Bekijk hier of en hoe laat de winkel bij jou in de buurt geopend is.

Openingstijden Karwei op Eerste en Tweede PinksterdagOok Karwei hanteert aangepaste openingstijden, maar is in veel woonplaatsen wel gewoon geopend tijdens de pinksterdagen. Op deze kaart kun je de exacte openingstijden bekijken.

Openingstijden Hornbach op Eerste en Tweede PinksterdagHornbach houdt de deuren op Eerste Pinksterdag gesloten. Maandag 16 mei zijn de winkels wel geopend. Bekijk hier de exacte openingstijden.Openingstijden Praxis op Eerste en Tweede PinksterdagEen aantal filialen van Praxis is open op Eerste Pinksterdag. Ook op Tweede Pinksterdag kun je bij Praxis terecht. In deze winkelzoeker zijn de exacte openingstijden te zien.

Openingstijden Formido op Eerste en Tweede PinksterdagDeco bouwmarkt Formido is op Eerste Pinksterdag alleen in Hellevoetsluis, Oss, Rijen en Vlaardingen geopend. Op Tweede Pinksterdag zijn meer winkels open, maar gelden aangepaste openingstijden. Deze zijn hier te bekijken. Openingstijden Multimate Service Bouwmarkt op Eerste en Tweede PinksterdagMultimate bouwmarkt is op Eerste Pinksterdag gesloten, maar 25 filialen zijn wel open op Tweede Pinksterdag. De aangepaste openingstijden zijn hier te bekijken.Openingstijden BAUHAUS op Eerste en Tweede PinksterdagDeze, in Nederland, relatief nieuwe bouwmarkt heeft alleen een vestiging in Groningen. De winkel is op Eerste Pinksterdag gesloten, maar open op Tweede Pinksterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur.Ontbreekt er een bouwmarkt of klopt er iets niet in dit overzicht? Laat het ons weten in een reactie!