Nieuws Actueel

Overzicht openingstijden supermarkten Dodenherdenking 4 mei 2018

Met Dodenherdenking gelden bij sommige supermarkten aangepaste openingstijden. Bij welke supermarkten kun je op de avond van Dondenherdenking op 4 mei 2018 terecht? Je leest het in het overzicht openingstijden supermarkten Dodenherdenking 2018.

De Ondernemer | Foto: ANP 3 mei 2018

Nationale herdenking dam anp

Op vrijdag 4 mei is het om 20.00 uur 2 minuten stil. Tijdens deze Nationale Herdenking herdenkt Nederland de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies nadien. Ondernemers moeten die dag hun winkel om 19.00 uur sluiten, zo meldt de Rijksoverheid. Maar een gemeente mag winkels ontheffing verlenen.

Overzicht openingstijden Dodenherdenking 2018 Albert Heijn en AH to go

De winkels van Albert Heijn zijn op 4 mei gewoon open. Maar er gelden aangepaste openingstijden. Veel filialen sluiten om 19.00 uur. Kijk in de dit overzichtvoor de openingstijden per filiaal van AH en AH to go.

Overzicht openingstijden Dodenherdenking 2018 Jumbo

Jumbo houdt op 4 mei alle winkels open, maar de meeste filialen sluiten op 4 mei om 19.00 uur. Kijk in de winkelvinder voor de exacte openingstijden per filiaal.

Overzicht openingstijden Dodenherdenking 2018 PLUS

De 261 PLUS supermarkten openen ook op donderdag 4 mei 2018 gewoon de deuren. Het gros gaat wel eerder dicht, geeft een woordvoerster van het supermarktconcern aan. Kijk op PLUS.nl voor de precieze openingstijden.

Overzicht openingstijden supermarkten Dodenherdenking 2018 Dirk van den Broek en DekaMarkt

Dirk van den Broek telt 120 vestigingen, terwijl DekaMarkt in totaal 81 filialen telt. Alle filialen van Dirk en DekaMarkt zijn op 4 mei geopend, meldt een woordvoerder van moederbedrijf Detailresult Groep. Wel sluiten de vestigingen om maximaal 19.00 uur de deuren. Voor de openingstijden van de Dirk- of DekaMarkt-vestiging bij jou om de hoek, kijk je in de winkelzoeker van Dirk of DekaMarkt.

Overzicht openingstijden supermarkten Dodenherdenking 2018 Emté

Ook bij Emté gelden aangepaste openingstijden met Dodenherdenking. Zo sluiten alle winkels op 4 mei om 19.00 uur. In dit overzicht vind je de openingstijden van het filiaal bij jou om de hoek.

Overzicht openingstijden supermarkten Dodenherdenking 2018 SPAR

De woordvoerder van SPAR kan desgevraagd niet aangeven welke winkels wel en welke niet open zullen zijn. "De keuze van openingstijden op feestdagen is voor onze ondernemers vrij in te vullen." Een overzicht van de openingstijden van de SPAR bij jou in de buurt vind je op de website.

Overzicht openingstijden supermarkten Dodenherdenking 2018 Coop, Aldi en Lidl

Ook bij Coop, Aldi en Lidl gelden aangepaste openingstijden met Dodenherdenking op 4 mei. Je vindt ze op de websites van de supermarkten.