Nieuws Actueel

Populairste hotel van Nederland staat in Aardenburg

Hotel De Elderschans heeft donderdag de Gouden Zoover Award gekregen als populairste hotel van Nederland. De Elderschans kreeg de meeste stemmen (1022) in de categorie hotel in de Zoover Awards 2016.

Arjen Nijmeijer | Foto: Peter Nicolai 30 september 2016

Hotel Thinkstock 1

Na een grondige opknapbeurt ging het hotel van de broers Salar en Sasan Azimi in augustus vorig jaar open.

Grootste van Zeeland

Met negentig kamers, een restaurant met 180 plekken, een flinke loungebar en twee vergaderruimten gaat het om het grootste hotel van Zeeland. "Het loopt goed", verklaart Salar. "We zitten regelmatig helemaal vol. Dat betekent dat we hier vijfduizend overnachtingen per maand hebben. Dat levert ook de streek heel wat extra bezoekers en dus ook bestedingen op."

De tekst gaat verder onder de foto

Salar (rechts) en Sasan Azimi bij hun kasteel in Aardenburg. ‘Werken, werken, werken’ is volgens Salar de belangrijkste sleutel richting hun financiële succes.

Waardering

Enkele maanden geleden werden de broers ook al beloond met een 'Business Succes Award' voor beste all-inclusive hotel van Nederland. Het 'all-inclusive'-concept van De Elderschans betekent dat klanten een vast bedrag betalen en daarvoor een overnachting en onbeperkt eten en drinken krijgen.

Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede en Duinhotel Zomerlust in Zoutelande kregen een Zoover Award Orange. De Zoover Award Gold (hotel met de hoogste waardering) was voor Kogerstaete Texel.