Nieuws Actueel

Praat mee in het Ondernemerspanel van EZK

Ben je ondernemer en wil je met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) meedenken over het ondernemersbeleid en de communicatie hierover? Denk aan digitalisering, verduurzaming, financiering, regelgeving, ondernemen in tijden van crisis enzovoort. Het Ondernemerspanel.

Van onze redactie 12 april 2022

Mensen zakenmensen digitaal

Wat is het Ondernemerspanel?

Het Ondernemerspanel is een besloten (online) platform. Je kunt meedoen op momenten en plekken die jou uitkomen: thuis op de bank of even tussendoor op het werk. Het ministerie van EZK zal dit jaar ook het land in gaan om klankbordgroepen en ontmoetingen te organiseren.

Wat heb je er als ondernemer aan?

Je krijgt de kans om met jouw opmerkingen en reacties het ministerie te helpen. EZK gebruikt de inzichten uit onderzoeken en gesprekken om voorstellen en adviezen van het ministerie nog beter te laten aansluiten op de praktijk van ondernemers. Daarnaast kun je op een leuke manier je netwerk uitbreiden en kennis uitwisselen met andere ondernemers. Je kunt ook zelf onderwerpen inbrengen en hierover met andere ondernemers van gedachten wisselen.

Lees ook: Wie is de nieuwe EZ-minister Micky Adriaansens en wat verwacht ondernemend Nederland van haar?

Wie zoekt het ministerie van EZK?

Een diverse groep mkb-ondernemers: vrouwen en mannen, grotere en kleinere bedrijven, van starters tot gevestigde bedrijven (met personeel), uit verschillende sectoren en regio’s van het land.

Wat zeggen deelnemers over het panel?

  • “Ik denk graag mee over wat beter kan in het ondernemersklimaat. Door deel te nemen hoop ik invloed te kunnen uitoefenen.”
  • "De overheid krijgt zo meer inzicht in wat wel en niet werkt."

Geïnteresseerd?

Meld je aan op OndernemersDenkenMee.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws