Nieuws Actueel

Prikbord: Duurzaam bouwen

De meest in het oog lopende nieuwe regels, subsidies, verordeningen, inschrijvingen en verkeersmaatregelen.

Van onze redactie 17 juli 2016

WegwerkzaamhedenWaterschap Scheldestromen voert op de volgende wegen in Reimerswaal groot onderhoud uit: Eendenpoelweg bij Kruiningen van 20 juni tot 1 juli, de Korenweg bij Rilland van 20 juni tot 7 juli en de Valckenisseweg bij Rilland van 20 juni tot 8 juli.

HerbenoemingDe commissarisvan de Koning heeft de gemeenteraad van Kapelle een brief gestuurd waarmee formeel de herbenoemingsprocedure van burgemeester Anton Stapelkamp start. Hij zwaait sinds 2011 de scepter en ambieert een tweede termijn.

Duurzaam bouwenGemeente Noord-Beveland heeft weer een voorlichtingscentrum rondom duurzaam bouwen ingericht. Elke tweede dinsdag van de maand is het centrum aan de Noordeindstraat in Wissenkerke van 19 tot 21.30 uur open.

StationstunnelProRail pakt de wateroverlast in de reizigerstunnel bij station Middelburg aan. De aannemer zorgt ervoor dat reizigers de tunnel kunnen gebruiken en dat perrons bereikbaar blijven. Het werk aan de trappen gebeurt ’s nachts.

EnergiezuinigerParkeergarage Oostkolk in Terneuzen wordt energiezuiniger gemaakt. De garage blijft veelal open, wel zijn er minder parkeervakken beschikbaar.