Aangeboden door The Maxx

Branded Content Recreatie en toerisme

Hier beleef je het perfecte en zorgeloze bedrijfsuitje

Het is goed voor de werksfeer, zorgt voor teambuilding én het bevordert de contacten tussen collega’s. Je raadt het waarschijnlijk al: we hebben het over het bedrijfsuitje. Geen enkel bedrijf kan eigenlijk zonder. Maar waar beleef je nou een gevarieerd bedrijfsuitje dat precies aansluit op al je wensen, zodat iedereen het naar zijn of haar zin heeft? Nou, bij The Maxx Veenendaal bijvoorbeeld!

De Ondernemer 4 september 2019

The Maxx evenementencenter

Wat voor activiteit je namelijk ook in gedachten hebt, bij het enorme Entertainment Center pal langs de A12 in Veenendaal hebben ze het: van karten via lasergamen tot aan escape rooms en nog veel meer. En wat is er dan gezelliger dan na zo’n activiteit lekker borrelen of een hapje eten? The Maxx beschikt over een groot restaurant, maar heeft ook een binnentuin mét een barbecue die het hele jaar te huren is, mét een eigen kok!

Escape Room 2.0

Wil je écht een modern en eigentijds bedrijfsfeestje? The Maxx volgt de ontwikkelingen in de entertainmentindustrie op de voet en introduceert regelmatig nieuwe activiteiten. Zo heeft het sinds kort een augmented reality Escape Room. Daarin voegt een tablet een nieuwe, digitale laag over de werkelijkheid! Het systeem is vergelijkbaar met dat van het bekende spelletje Pokémon Go. Het thema van deze hypermoderne escape room? De dood van Elvis en de club van 27! Durven jullie het aan?

‘We hebben meteen weer geboekt!’

Liever een wat meer traditioneel personeelsfeest? Dat kan natuurlijk ook. The Maxx is er voor bedrijven van groot tot klein. Of je nou het hele centrum wilt afhuren of ‘slechts’ een deel: het is allemaal mogelijk. Het mooie is dat je er op de dag zelf geen omkijken naar hebt. Bij elke activiteit is minimaal één personeelslid aanwezig om alles in goede banen te leiden. Dat is één van de redenen waarom bedrijven steeds blijven terugkomen. Neem bijvoorbeeld Bochane Autogroep, dat vorig jaar voor het eerst haar kerstborrel bij The Maxx organiseerde.

„Het was enorm geslaagd. We waren zó tevreden, dat we voor dit jaar meteen weer hebben geboekt”, vertelt Carla Bochane. „The Maxx ontzorgt alles, daar was ik heel erg door verrast. Ik hoefde niets te doen. En de sfeer was heerlijk ongedwongen.” Wie trouwens ook een kerst- of nieuwjaarsborrel hier wil houden, kan natuurlijk contact opnemen!

Meeting Center

The Maxx heeft naast de feestjes nog veel meer te bieden voor bedrijven. Op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering of presentatie? Er is meer dan voldoende ruimte in de uitgebreide vergaderzaal. Je kunt de vergadering trouwens ook combineren met een lunch en/of één of meerdere teambuildingsactiviteiten.

Kortom: wat je ook als bedrijf buiten de deur wilt doen, The Maxx heeft het. Dus waar wachten jullie nog op? Ready…set…go to The Maxx!

Meer weten? Kijk op www.themaxx.nl !

;t=60s