Nieuws Retail

Overzicht openingstijden bouwmarkten en tuincentra Bevrijdingsdag 2020

Acht op de tien Nederlanders vindt dat Bevrijdingsdag voor iedereen jaarlijks een doorbetaalde vrije dag moet zijn, blijkt uit onderzoek. Maar: we vinden het ook wel weer fijn dat die dag de winkels open zijn, zoals bouwmarkten en tuincentra. In dit overzicht de openingstijden, met linkjes en al.

Van onze redactie 3 mei 2020

Bouwmarkt hornbach drukte corona

RIVM: #BLIJFTHUIS

Houd je zoveel mogelijk aan de afspraken en het advies van het RIVM: blijf zoveel mogelijk thuis. Ook op Bevrijdingsdag. Het overgrote deel van de bouwmarkten en tuincentra in ons land hebben ook webshops.

Als het niet per sé hoeft op Bevrijdingsdag naar een bouwmarkt en/of tuincentrum te gaan, doe dat dan niet. En anders, probeer alleen te gaan, maak vooraf een duidelijk lijstje om zo snel mogelijk alles te kunnen vinden en houd je aan spelregels (anderhalve meter, betaal met pin) binnen de winkels.

Lees ook: Overzicht openingstijden supermarkten Bevrijdingsdag 2020

Overzicht openingstijden bouwmarkten en tuincentra Bevrijdingsdag 2020 GAMMA

GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. Op dit moment zijn er 166 GAMMA-bouwmarkten in Nederland en 86 in België.

Via deze link vind je alle openingstijden van GAMMA op nationale feestdagen als Bevrijdingsdag en de zondagen. De meeste filialen zijn op dinsdag 5 mei van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Overzicht openingstijden bouwmarkten en tuincentra Bevrijdingsdag 2020 Hubo

Hubo is al meer dan tachtig jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers; het is in 1933 ontstaan als een kleine houthandel in Utrecht. Inmiddels telt Hubo 160 winkels, elk filiaal behoort tot een zelfstandige ondernemer en ook daarom wisselen zijn de openingstijden op Bevrijdingsdag. Een aantal winkels zijn extra vroeg open of die dag juist gesloten. Check voor het overzicht deze link.

Overzicht openingstijden bouwmarkten en tuincentra Bevrijdingsdag 2020 Praxis

Praxis behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland, heeft ruim 3.600 medewerkers en in totaal 145 winkels, inclusief 10 mega stores. Praxis heeft ook tuincentra in tien van de mega stores in Nederland.

De meeste filialen hanteren op Bevrijdingsdag de gebruikelijke openingstijden van een normale, doordeweekse dinsdag. Kijk voor alle zekerheid in het overzicht via deze link.

Lees ook: Regels voor klanten: ook bouwmarkten volgen coronabeleid supermarkten

Overzicht openingstijden bouwmarkten en tuincentra Bevrijdingsdag 2020 Karwei

Doe-het-zelfketen heeft 133 filialen in Nederland. Leuk weetje: de eerste Karweibouwmarkt werd 45 jaar geleden geopend in Utrecht. In deze plaats werd vanaf 1967 jaarlijks de doe-het-zelfvakbeurs 'Karwei' gehouden in de Jaarbeurs. Deze naam bleek niet beschermd en is door de oprichters van de bouwmarkt gedeponeerd als winkelnaam.

De meeste filialen hanteren op Bevrijdingsdag de gebruikelijke openingstijden van een normale, doordeweekse dinsdag. Kijk voor alle zekerheid in het overzicht via deze link.

Overzicht openingstijden bouwmarkten en tuincentra Bevrijdingsdag 2020 Hornbach

Hornbach heeft in Nederland vijftien vestigingen die allen op Bevrijdingsdag geopend zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Hier vind je het overzicht van vestigingen en (ook overige) openingstijden tijdens feestdagen.

Overzicht openingstijden bouwmarkten en tuincentra Bevrijdingsdag 2020 Intratuin

Intratuin - alles voor huis, tuin en dier - heeft 52 vestigingen in Nederland en die zijn allemaal geopend vanaf 10.00 uur. Via deze link vind je de adresgegevens en openingstijden tijdens feest- en zondagen.

Overzicht openingstijden bouwmarkten en tuincentra Bevrijdingsdag 2020 Tuincentrum Overvecht

Tuincentrum Overvecht is een Nederlandse winkelketen voor tuin- en dierbenodigdheden met dertien vestigingen. Op alle nationale feestdagen zijn de deuren van 10.00 tot 17.00 uur geopend, is te lezen op de website.

Overzicht openingstijden bouwmarkten en tuincentra Bevrijdingsdag 2020 Groenrijk

De 26 vestigingen van Groenrijk hanteren verspreid over het land op dinsdag 5 mei uiteenlopende openingstijden. Klik hier voor de locatie van je voorkeur.

Overzicht openingstijden bouwmarkten en tuincentra Bevrijdingsdag 2020 Welkoop

Ooit begonnen als agrarische coöperatie heeft Welkoop - 'dé keten met verstand van tuin & dier' - intussen 150 winkels in Nederland. Er zijn vestigingen op dinsdag 5 mei gesloten, verder wisselen de openingstijden voor wie die dag wel de deuren opent. Daarom: check deze link.

Lees ook: Overzicht openingstijden supermarkten Bevrijdingsdag 2020

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.