Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2020

Donderdag 21 mei 2020: in dit overzicht de openingstijden van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Aldi, Dirk van den Broek, DekaMarkt, Lidl, Spar en Nettorama, maar ook Makro en Sligro, van die dag, Hemelvaartsdag. Bekijk hier de openingstijden van supermarkten tijdens Hemelvaartsdag 2022.

Van onze redactie 16 mei 2020

Laatste update: 19 mei 2020 10:30

Openingstijden hemelvaartsdag 2020 supermarkt

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2020 Albert Heijn, XL en AH to go

Albert Heijn telt 985 winkels (inclusief 85 AH to go's, en 36 AH XL's) en is daarmee de grootste supermarktketen van het land. De meesten daarvan zijn op Hemelvaartsdag geopend, via deze link zie je de openingstijden van de Albert Heijn.

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2020 Jumbo

Supermarktketen Jumbo telt 677 winkels, waarvan ruim 500 met afhaalpunt. Op Hemelvaartsdag zijn nagenoeg alle winkels gewoon open: via deze link zijn de actuele openingstijden van Jumbo eenvoudig te vinden.

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2020 PLUS

In totaal heeft supermarktketen PLUS 270 filialen. Ze zijn nagenoeg allemaal geopend op donderdag 21 mei 2020, maar hebben wisselende openingstijden. Kijk voor de openingstijden per winkel op de website van PLUS.

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2020 Aldi

Het gros van de 500 Aldi-filialen is eveneens geopend tijdens Hemelvaartsdag 2020, maar hanteren wisselende openingstijden. Via deze link zijn eenvoudig de openingstijden van de Aldi per winkel te bekijken.

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2020 Dirk van den Broek en DekaMarkt

Nagenoeg alle van de 124 Dirk van den Broek-vestigingen zijn geopend tijdens Bevrijdingsdag. Alle 81 vestigingen van DekaMarkt zijn op donderdag 21 mei geopend. Voor de precieze openingstijden van Dirk van den Broek en DekaMarkt kun je deze websites raadplegen.

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2020 Lidl

Ons land telt 428 Lidl-filialen en is het per locatie verschillend of deze aangepaste openingstijden heeft met Hemelvaartsdag: bekijk het per filiaal via dit overzicht openingstijden.

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2020 SPAR

SPAR telt 370 winkels in Nederland. Welke openingstijden de zelfstandige ondernemers binnen dit concern hanteren, verschilt per winkel. De ondernemers bepalen namelijk zelf hun openingstijden, ook op nationale feestdagen als Hemelvaartsdag. Kijk op spar.nl voor de openingstijden van de supermarkt bij jou in de buurt.

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2020 Nettorama

Nettorama hanteert voor haar winkels verschillende openingstijden op Hemelvaartsdag, zowel de openingsuren als het moment van sluiten van de deuren, wisselen per filiaal. Via deze link is dat eenvoudig te vinden.

Overzicht openingstijden Makro Hemelvaartsdag 2020

Gedurende deze coronacrisis is het voor iedereen toegestaan inkopen te doen bij de filialen van Makro, in het gehele land. Alle vestigingen, via deze link te vinden, zijn op donderdag 21 mei geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Overzicht openingstijden Sligro Hemelvaartsdag 2020

Wat voor Makro geldt, is ook op de Sligro van toepassing: voorlopig mag iedereen daar zijn of haar inkopen doen. Maar: op Hemelvaartsdag zijn alle vestigingen van Sligro gesloten. Om er op een ander moment naartoe te gaan, kijk hier.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.