Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2020

Oké, het wordt een Woningsdag. Of een Balkoningdag. Sowieso is het handig te weten bij welke supermarkten je op Koningsdag maandag 27 april 2020 terecht voor dat doosje oranje tompoezen of een fles Oranjebitter? Je leest het in dit overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2020, met linkjes en al.

Van onze redactie 25 april 2020

Willem alexander maxima koningsdag

RIVM: #BLIJFTHUIS

Houd je zoveel mogelijk aan de afspraken en het advies van het RIVM: blijf zoveel mogelijk thuis. Als het niet per sé hoeft op Koningsdag boodschappen te doen, doe dat dan niet. En anders, probeer alleen te gaan, maak vooraf een boodschappenlijstje om zo snel mogelijk boodschappen te kunnen doen en houd je aan spelregels (anderhalve meter!) binnen de winkels.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2020 Albert Heijn, XL en AH to go

Albert Heijn telt 985 winkels (inclusief 85 AH to go's, en 36 AH XL's) en is daarmee de grootste supermarktketen van het land. De meesten daarvan zijn op Koningsdag geopend, via deze link zie je welke.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2020 Jumbo

Supermarktketen Jumbo telt 677 winkels, waarvan ruim 500 met afhaalpunt. Op Koningsdag 27 april zijn nagenoeg alle winkels gewoon open. Jeske Bleeker van Jumbo supermarkten zegt dat klanten via deze link de actuele openingstijden van hun Jumbo kunnen vinden.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2020 PLUS

In totaal heeft supermarktketen PLUS 270 filialen. Ze zijn nagenoeg allemaal geopend, maar hebben wisselende openingstijden. Kijk voor de openingstijden per winkel op de website van PLUS.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2020 Aldi

Het gros van de 500 Aldi-filialen is eveneens geopend tijdens Koningsdag 2020. Via deze link is dat eenvoudig per winkel te bekijken.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2020 Lidl

Ons land telt 428 Lidl-filialen. ,,Bij Lidl is het per locatie verschillend of deze aangepaste openingstijden heeft met Koningsdag", vertelt de woordvoerder namens deze supermarktketen. ,,Ik verwijs de klant graag naar ons overzicht openingstijden om het per filiaal te bekijken."

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2020 Dirk van den Broek en DekaMarkt

Nagenoeg alle van de 124 Dirk van den Broek-vestigingen zijn geopend tijdens Koningsdag. Alle 81 vestigingen van DekaMarkt zijn Koningsdag geopend. Voor de precieze openingstijden van Dirk van den Broek en DekaMarkt kun je dezewebsites raadplegen.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2019 SPAR

SPAR telt 370 winkels in Nederland. Welke openingstijden de zelfstandige ondernemers binnen dit concern hanteren, verschilt per winkel. De ondernemers bepalen namelijk zelf hun openingstijden. Kijk op spar.nl voor de openingstijden van de supermarkt bij jou in de buurt.

Bouwmarkten, HEMA, Mediamarkt, Blokker

De bouwmarkten zijn in ieder geval overwegend open, net als de tuincentra, laten woordvoerders van deze sectoren desgevraagd weten. Ook veel grote ketens openen de deuren, maar niet van alle winkels en met beperkte openingstijden. Vaak van 12.00 tot 17.00 uur, zoals ook op koopzondagen.

Bij Mediamarkt en de HEMA is het overgrote deel van de winkels weer wel open. "Bij ons zijn bijna alle winkels open op Koningsdag", zegt een woordvoerder van Mediamarkt, dat vijftig filialen heeft door het land. Ook het grootste deel van de Blokker-winkels opent maandag de deuren.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.