Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2019

Via DEZE LINK vind je de openingstijden Pinksteren 2022.

Bij welke supermarkten kun je boodschappen doen tijdens het Pinksterweekend? Bekijk het overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2019 voor de openingstijden van de grootste supermarkten op Eerste Pinksterdag zondag 9 juni en Tweede Pinksterdag maandag 10 juni 2019. Bekijk hier het overzicht openingstijden Pinksteren 2021.

De Ondernemer | Foto's: ANP en persbeelden 5 juni 2019

Overzicht openingstijden supermarkten pinksteren 2019 jumbo

Bekijk hier het overzicht openingstijden Pinksteren 2020

In artikel 2 van de Winkeltijdenwet is het uitgangspunt dat winkels op zon- en feestdagen en op werkdagen voor 6.00 en na 22.00 uur gesloten moeten zijn. Zowel Eerste als Tweede Pinksterdag vallen onder de nationale feestdagen zoals gedefinieerd in deze wet. Gemeenten kunnen echter beslissen om supermarkten een ontheffing te verlenen, zodat supermarktondernemers op deze dagen en tijden alsnog de deuren kunnen openen. Bekijk hieronder de openingstijden per supermarkt met Pinksteren 2019.

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2019 Albert Heijn en AH to go

Albert Heijn is de grootste supermarktketen van ons land. Tijdens Eerste en Tweede Pinksterdag op zondag 9 en maandag 10 juni opent de Zaanse grootgrutter een groot deel van zijn winkels. Op 1e Pinksterdag zijn er van de 950 winkels 335 open. Op 2e Pinksterdag zijn er 795 winkels open.

Daarnaast zijn er in Nederland 80 AH to go winkels. Hiervan zijn er op 1e Pinksterdag 53 open en op 2e Pinksterdag 61 open. Kijk op de winkelzoeker op ah.nl voor de openingstijden van de Albert Heijn bij jou om de hoek.

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2019 Jumbo

Jumbo kreeg er de afgelopen tijd veel winkels bij, door de overname van EMTÉ supermarkten. In totaal heeft Jumbo tegenwoordig 654 vestigingen in Nederland. Daarvan zijn er op 1ste Pinksterdag 362 open en op 2de Pinksterdag 606 open. Kijk in de winkelvinder van het Veghelse supermarktconcern voor de openingstijden per filiaal.

Lees ook: Overzicht openingstijden sportscholen Pinksteren 2019

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2019 Dirk van den Broek en DekaMarkt

Van de 122 Dirk van den Broek winkels zijn er 1ste pinksterdag 88 open en op 2de pinksterdag 116. Van de 81 Deka winkels zijn er 1ste pinksterdag 47 open en op 2de pinksterdag 69. De actuele openingstijden zijn te vinden op de websites van Dirk en Deka. Er wordt met Pinksteren niet bezorgd door DekaMarkt.

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2019 PLUS

PLUS telt op dit moment 271 supermarkten, meldt het hoofdkantoor in Utrecht. Tijdens eerste Pinksterdag is ruim 40 procent van de PLUS winkels geopend. Op tweede Pinksterdag is dat meer dan 80 proecent. De openingstijden wisselen per winkel. PLUS ondernemers zijn zelfstandig ondernemers en bepalen dit zelf. Hetzelfde geldt voor de online bezorging. Bekijk de openingstijden op de website van PLUS.

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2019 SPAR

De woordvoerder van SPAR kan desgevraagd niet aangeven welke winkels wel en welke niet open zullen zijn. "Onze ondernemers bepalen zelf de openingstijden." Een overzicht van de openingstijden van de SPAR bij jou in de buurt vind je op de website.

Lees ook: Supermarkten spelen mondjesmaat in op Suikerfeest

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2019 Lidl, Aldi en Coop

Ook veel overige supermarktketens hebben filialen die zijn gesloten of aangepaste openingstijden kennen tijdens het Pinksterweekend. Voor de Lidl kun je via deze link het filiaal bij jou in de buurt opzoeken. Voor de openingstijden van filialen van Aldi ga je naar deze site. Ook de openingstijden van de ruim Coop-winkels zijn online te vinden. Via de website zoek je op waar je in jouw buurt boodschappen kunt doen.

Lees ook: Overzicht openingstijden sportscholen Pinksteren 2019

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2019 EMTÉ

Alle winkels van EMTÉ zijn sinds juni 2019 gesloten en geopend als Jumbo of COOP (PDF) supermarkt. In enkele uitzonderlijke gevallen hebben Jumbo of Coop besloten een winkel te verkopen aan een andere formule of te sluiten.

Overzicht bezorgtijden online supermarkten Pinksteren 2019 Picnic

In steeds meer gemeentes (in 86 plaatsen in Nederland) rijden ook de elektrische boodschappenkarretjes van online supermarkt Picnic rond. Desgevraagd laat de online bezorgdienst weten dat ze op Eerste Pinksterdag zondag 9 juni niet zullen bezorgen, maar op Tweede Pinksterdag maandag 10 juni wel de boodschappen bij je thuis brengen.

Wil je op de hoogte worden gehouden van ondernemersnieuws? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief van De Ondernemer.