Nieuws Actueel

Runnersworld Goes zelfstandig verder

Runnersworld Goes gaat zelfstandig verder onder de naam Loperse Company. De reden was dat Runnersworld zich volgens de exploitanten als franchisegever niet kon vinden in de 'vrije' koers die het paar Van Gilst naar eigen zeggen vaart. Dat meldt de PZC.

Luc Oggel 3 januari 2017

Hardlopen schoenen

Met de heropening van de hardloop-speciaalzaak van Paola en Raymond van Gilst aan de Gasthuisstraat in Goes komt er een eind aan de speculaties die de tijdelijke sluiting met zich mee bracht. De plotselinge sluiting op vrijdag 9 december zorgde voor verbazing onder de klanten, aangezien de winkel nog niet zo lang geleden is geopend en goede zaken deed.

Hetzelfde

De gezichten in de winkel blijven dezelfde. Ook het organiseren en ondersteunen van evenementen in de Zeeuwse hardloopwereld, zoals clinics, bootcamps, fitruns en hardloopreizen gaat (waar mogelijk) gewoon door. Laurent van Nieuwenhuijze van AV'56 blijft actief in de winkel als verkoopmedewerker De clubkleding van die Goese atletiekvereniging blijft eveneens verkrijgbaar.,,Per saldo verandert er dus niet zo veel in en rond de winkel", luidt de slotsom van Paola van Gilst, die samen met haar man ook nog restaurant Le Beau in Goes drijft.