Aangeboden door Schipper Accountants BV

Branded Content Actueel

't Samen maken in Breda met Schipper accountants

Schipper Accountants, één van de top 25 accountantskantoren in Nederland, heeft de vestigingen Made, Zundert en Rijen samengevoegd in een nieuw kantoor in het Bredase Stadionkwartier. Kantoormanager Maron Gosens: ,,Met alle expertise onder één dak kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn."

TIMO VAN DE KASTEELE 15 oktober 2019

Schipper accountants breda

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. Schipper Accountants. Rat Verleghstraat 3 Breda, info@schipperaccountants.nl

Op de hoek van de Rat Verleghstraat en de Lunetstraat in Breda, heeft Schipper Accountants begin deze maand het nieuwe onderkomen geopend. Daar werken 65 medewerkers van drie vestigingen nu samen. ,,Het is veel efficiënter vanuit één vestiging te werken", zegt kantoormanager Maron Gosens. Vanuit de Schipper Groep zijn in het kantoor ook Sigma Personeelsdiensten en Groenewegen & Lukaart gevestigd.

Schipper werkt voor het mkb en biedt ondernemers diensten op het gebied van onder meer accountancy, controle, belastingadvies en advisering op het gebied van personeelszaken. Die verschillende expertises zaten tot voor kort verspreid over de vestigingen Rijen, Made en Zundert. ,,Je moest altijd mensen invliegen van de één naar de andere locatie." Met de centralisatie in Breda blijft Schipper ook in de regio aanwezig, daar is Gosens van overtuigd. ,,Hoewel we fysiek geen kantoor meer hebben in de drie dorpen, zijn we er zeker niet weg. Een groot deel van onze medewerkers woont er en weet wat er leeft. Daar komt bij dat wij vaak bij onze klanten op bezoek gaan. Als je het over bedrijfsopvolging hebt, praat dat toch prettiger aan de keukentafel."

Nieuwe vestiging in Breda

De nieuwe vestiging in Breda is pas enkele weken open. Nu al ziet Gosens positieve ontwikkelingen. ,,Het trekt nieuwe klanten én medewerkers. De eerste sollicitatiegesprekken hebben we er al gevoerd én ook ondernemers zijn nieuwsgierig. Jongeren kiezen vaker voor werk in de stad, omdat ze daar gestudeerd hebben of er hun vrije tijd doorbrengen." Schipper Accountants telt tien vestigingen verspreid over Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant, met 350 medewerkers en wil de komende jaren verder uitbouwen. ,,De wortels liggen in de agrarische sector en inmiddels zijn we veel breder: van horeca tot transport en van de bouw tot en met de zorg."

Met de verhuizing achter de rug wil Gosens de dienstverlening naar een nog hoger plan tillen. ,,Samen met de klant het beste uit de onderneming halen. Daar staat Schipper Accountants voor. Vandaar de campagne die we onlangs zijn gestart: 't Samen maken in Breda. Onze medewerkers zijn mede-ondernemers. Die naast de klant staan en begeleiding bieden bij een overname, scheiding, bedrijfsopvolging of de aanschaf en financiering van een kostbare nieuwe machine. Wij zorgen dat een ondernemer die besluiten met vertrouwen kan nemen. Daarbij ondersteunen we van a tot z op het gebied van accountancy en personeels- advies tot en met corporate finance."

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. Schipper Accountants. Rat Verleghstraat 3 Breda, info@schipperaccountants.nl