Nieuws Actueel

Toer naar succesvol ondernemen met Giant-Alpecin!

Wat zijn de parallelen tussen wielrennen en ondernemen en hoe maak je van je werknemers een geoliede tourploeg? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens het unieke event 'Toer naar succesvol ondernemen' dat DeOndernemer organiseert met Team Giant-Alpecin, de ploeg van Tom Dumoulin.

De Ondernemer 22 april 2016

Giant alpecin toer naar succesvol ondernemen 1065

Het evenement wordt op 25 mei gehouden en bestaat uit een fietstocht van een peloton ondernemers onder leiding van Team Giant-Alpecin met aansluitend een inspiratiesessie.

SportmaaltijdDe tocht wordt gereden met onder andere Roy Curvers en Julia Snoek, de teamcaptains van Team Giant-Alpecin. Na een korte briefing stappen alle ondernemers op de fiets voor een tocht van ongeveer drie uur. Aansluitend is er de mogelijkheid om te douchen en wordt een sportmaaltijd geserveerd. Start en finish zijn bij de Maaspoorthal in Den Bosch.

SprinttreinIn de middag is er een inspiratiesessie, verzorgd door Teammanager Iwan Spekenbrink en teamcaptain Roy Curvers. Spekenbrink ging in 2008 van start met de ploeg. Acht jaar later is Team Giant-Alpecin een gerenommeerde wielerploeg met renners die zijn missie delen. Met meerdere overwinningen in de Tour kan niemand meer om deze ploeg heen. Als aanvoerder van de befaamde Giant-Alpecin sprinttrein loodste Roy Curvers ploegmaats als John Degenkolb en voorheen Marcel Kittel naar verschillende overwinningen.

Voorspoed en tegenslagSpekenbrink en Curvers delen hun ervaringen en leggen uit hoe renners omgaan met voorspoed en tegenslag. En geven antwoord op vragen als: wat hebben renners en ondernemers met elkaar gemeen? En hoe maak je van je werknemers een geoliede toerploeg?

Toer jij met ons mee?Meld je aan via onze site deondernemer.nl/toer.