Nieuws Actueel

Tribes verovert Amsterdam met derde locatie

Het nieuwe mobile office concept Tribes opende nog geen twee weken geleden haar eerste Amsterdamse vestiging in het Amstelgebouw, en kondigt vandaag al haar derde locatie in Amsterdam aan. Aan het eind van het jaar zal Tribes haar deuren openen in het SOM-gebouw aan de Claude Debussylaan op de Zuidas.

De Ondernemer 29 september 2016

Tribes amsterdam eduard schaepman 1065

Opvallend aan deze keuze is dat het SOM-gebouw zich op loopafstand van de tweede Amsterdamse Tribes locatie bevindt, gelegen in de Ito-toren. Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman over deze keuze: "Na de Brexit is de flexibele markt enorm in opkomst, zeker in Amsterdam, de meest internationale stad van Nederland. Om alle business nomads van een werkplek te voorzien, wilden we graag een extra locatie openen. Daarnaast vonden we dat de laatste vrije, aaneengesloten vierkante meters op de Zuidas een 5-sterren operator als Tribes Inspiring Workplaces verdienden."

Glazen wand

Het SOM-gebouw uit 2005, ontworpen door architectenbureau Skidmore Owings & Merrill, springt direct in het oog door de witte, roze, gele en oranje glaspanelen, die als openstaande luiken loodrecht op de gevel zijn geplaatst. Nog een bijzonder detail van het SOM-gebouw is de glazen wand in de top, die wordt onderbroken door een balustrade, waardoor het dak lijkt te zweven.

Business nomads

Tribes heeft een stam van gelijkgestemde professionals, die gaan waar de business is. Een ‘community of business nomads’. Een groep mensen die dezelfde dingen belangrijk vinden en dezelfde gewoonten hebben. Werkenden uit alle beroepsgroepen, bloedgroepen en windrichtingen. Met één gemene deler: Tribes is de thuisbasis. Tribes is een mobile office provider 3.0 met inspirerende faciliteiten voor haar leden. Tribes biedt lidmaatschappen, virtuele kantoren, vergaderzalen en flexibele werkplekken in al haar locaties. De komende maanden wordt het Tribes netwerk in hoog tempo uitgerold.

Gerelateerde artikelen:

Tribes: het thuis van de zakelijke nomadeTribes opent nieuwe vestiging op Utrecht CentraalTribes opent flex office in Den HaagPop-up beach office: businessdeals op je badlaken