Nieuws Actueel

TRIMM uit Enschede wint Dutch Interactive Award

Het bedrijf TRIMM uit Enschede heeft een zilveren Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie B2B gewonnen. Het internetbureau kreeg de prijs voor de Online beheertool Hosted Bellen die het voor Ziggo ontwierp en bouwde. Marc Woesthuis, directeur TRIMM: “We zijn enorm trots dat we voor de tweede keer een DIA gewonnen hebben. We werken hard om voor onze klanten de beste oplossingen te bedenken en te realiseren, en zien de prijs als de kroon op ons harde werk”

Van onze redactie 28 mei 2016

Trimm uit Enschede wint prijs

De jury motiveerde de keuze voor TRIMM als winnaar als volgt: “Goede case en knap hoe een tool in staat is om een multibrand- en countrystrategie door te voeren bij klanten”. TRIMM ontwierp de tool voor Ziggo dat sinds kort Zakelijk Hosteld Bellen aanbiedt. Dat is een op bedrijven gerichte dienst met een virtuele telefooncentrale. Voor het beheer daarvan heeft TRIMM een gebruiksvriendelijke selfcare-omgeving ontwikkeld, die op eenvoudige wijze voor meerdere verschillende brands van Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo, gebruikt kan worden.

Over de landsgrenzen

Dankzij het werk van TRIMM heeft Liberty Global de stap gemaakt van een gedateerde omgeving naar een applicatie die door alle gebruikersgroepen als aangenaam en gebruiksvriendelijk wordt ervaren. De leercurve voor het bedienen van de selfcare-omgeving is hiermee significant verkort. De applicatie is in Nederland zonder extra marketing- of sales effort al door ongeveer vijfhonderd bedrijven in gebruik genomen. Ook het buitenland is enthousiast: op korte termijn wordt Ierland, Roemenië, Polen en wellicht Duitsland uitgerold.

Best in class

Het indirecte resultaat voor Liberty Global is dat men een voorsprong heeft weten te creëren op de concurrentie in de markt met een design en user experience, die door gebruikers betiteld wordt als best in class in de markt. “Vanuit de reacties bij onze klanten hadden we reeds gezien, dat de oplossing goed gewaardeerd werd als applicatie, maar ook het gebruiksgemak. Met deze erkenning wordt dat ook in de markt gezien, daar zijn we als team echt heel blij mee”, zegt Lasse Licht, Interaction Designer TRIMM

.