Nieuws Actueel

Utrechtse pastabar als huiskamer van de wijk

In Utrecht Oost vind je sinds vandaag een gloednieuwe pastabar: Van Oost. Bedrijfsleider Joep van den Bersselaar wil met de bar een huiskamer voor de wijk zijn, zo schrijft het AD.

Van onze redactie 1 februari 2017

Pasta 4

De jonge Joep van den Bersselaar (23) – die de pastabar samen met ervaren Utrechtse horecaman Bart de Groot gaat leiden – heeft er zin in. “Van Oost pastabar moet een plek worden waar iedereen zich thuis voelt. Een tweede huiskamer waar je binnenstapt voor een snelle pasta, een borrel of een uitgebreid diner.”

Restaurant met wijkfunctie

Hij legt uit dat het nieuwe restaurant een wijkfunctie krijgt, waar iedereen welkom is. Studenten die voor weinig geld buiten de deur willen eten, maar ook gezinnen met kleine kinderen. “Doordeweeks zijn we vanaf twaalf uur open voor lunch, de kaart is de hele dag hetzelfde. Dus als je ’s middags zin hebt in pasta, dan kan dat ook.”

Pasta, risotto, lasagne

Pasta is de hoofdzaak bij Van Oost, maar je kunt er ook risotto of lasagne bestellen. “En voor wie daar niet van houdt, is er ook altijd een visgerecht of een schnitzel te bestellen, legt Joep uit.” Voor elk wat wils dus.

In het weekend is de zaak open vanaf drie uur in de middag, dan kun je er een grote borrelplank bestellen. De prijzen zijn allemaal klein: je bestelt er een pasta voor minder dan een tientje.

Vandaag (1 februari) opent de nieuwe horecazaak voor genodigden, vanaf vrijdag 3 februari is iedereen welkom.

Foto: Van Oost Pastabar