Nieuws Vastgoed

Thijs van Eerden (28) en Melvin Hamer (26) nemen kantoorplatform SKEPP over

Het stokje van het miljoenenbedrijf SKEPP wordt doorgegeven aan Melvin Hamer (26) en Thijs van Eerden (28). Joost Lansink (huidige ceo) maakt plaats voor twee nieuwe leiders. Het bedrijf richt zich op het verhuren en inrichten van kantoorpanden en kantoorunits voor startups, scale-ups en corporates.

Van onze redactie 26 augustus 2020

Thijs van Eerden Melvin Hamer overname SKEPP

Melvin Hamer (rechts) en Thijs van Eerden staan aan het roer van SKEPP.

SKEPP is in 2013 opgericht onder leiding van Joost Lansink en gegroeid tot een grote internationale onderneming. Het succesvolle online platform brengt vraag en aanbod van kantoorruimte samen. Daarnaast biedt het bedrijf kantoormeubelen aan die men niet alleen kunt kopen, maar ook kan huren of huurkopen.

Doordat Officelisting (kantoorverhuur) en Officeplanner (flexibele kantoorinrichting) elkaar goed aanvullen is het bedrijf gegroeid. Inmiddels opereert SKEPP in acht Europese landen en is daarmee met recht een internationale onderneming te noemen.

''Hamer en Van Eerden zijn geen onbekenden. Ze zijn al in dienst sinds de opstart, zijn meegegroeid én kennen alle ins en outs van de kantorenmarkt''

SKEPP: van startup naar scale-up

Onder leiding van Lansink is SKEPP gegroeid van startup tot scale-up. Het stokje wordt nu doorgegeven aan Van Eerden en Hamer. De twee zijn geen onbekenden. Ze zijn al in dienst sinds de opstart, zijn meegegroeid én kennen alle ins en outs van de kantorenmarkt.

Zoals Hamer het omschrijft, zullen hij en Van Eerden per 1 september plaatsnemen in het voorste karretje van de rollercoaster. Het duo ziet veel kansen om SKEPP verder te laten groeien, het slim inspelen op de behoefte van de huidige markt is hierbij cruciaal.

Lees ook: Dutch Startup Association wil diverse en inclusieve startups 'het nieuwe normaal' maken

Rolverdeling leiderschap

Van Eerden zal zich richten op het commerciële stuk van het bedrijf en Hamer gaat zich focussen op het technische en marketingdeel van SKEPP. ,,Niet alleen vullen ze elkaar hiermee aan op het inhoudelijke stuk, maar ook qua persoonlijkheid completeren zij elkaar en vormen ze een goed team'', aldus het persbericht.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.