Nieuws Actueel

Verhuisbedrijf Van der Velde 't Veentje onderscheidt zich met elektrisch verhuizen

Haags verhuisbedrijf Van der Velde 't Veentje deed een geheel elektrische verhuizing voor een bijzondere klant. Daar zijn ze trots op.

ARNOUT VERZIJL 3 juli 2017

Van der velde t veentje verhuisbedrijf

,,Het was een volledig elektrische verhuizing voor energieleverancier Greenchoice", zegt directeur Robert Medenblik (zie foto). Nu kan elektrisch verhuizen al langer bij het milieubewuste Haagse verhuisbedrijf. Wat het bijzonder maakte, is dat opdrachtgever Greenchoice hen er speciaal voor heeft geselecteerd. ,,Zij staan, net als wij, voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Dat maakte het speciaal. We zijn trots dat wij de enorme verhuizing van deze partij hebben mogen uitvoeren."

Schitterend nieuw pand

De energieleverancier bleef tijdens de verhuizing in bedrijf en is daarna vol energie gestart in een schitterend nieuw pand in het centrum van Rotterdam. Het was een grootschalig en ingewikkeld project, maar daar heeft het milieu niets van gemerkt. Dus zijn zowel Greenchoice en Van der Velde 't Veentje tevreden over de samenwerking. Medenblik: ,,Greenchoice levert groene energie en daar krijgen wij weer energie van."

Gaat u met uw onderneming ook de volgende fase in? Mail dan naar regiodenhaag@deondernemer.nl.