Nieuws Actueel

VidaXL uit Venray wint prestigieuze prijs

VidaXL.nl heeft de Vakprijs Cross Border E-commerce Award gewonnen, en liet daarbij het modemerk G-Star achter zich in de finale. Dit bericht Wij Limburg vrijdag.

De Ondernemer 25 maart 2016

Prijs Vida XL

De Vakprijs Cross Border E-commerce werd georganiseerd door de Thuiswinkel Awards. Op 24 maart werden de Vakprijzen uitgereikt voor diverse categorieën. Onder meer Picnic, De Bijenkorf, Bol.com en Blendle behoren tot de winnaars.

Een jury, bestaande uit deskundigen uit de online en retailwereld, koos de winnaars van de prijzen. Hierbij werd vooral gelet op feitelijke en overtuigende verhalen, vertelt Arjen Bonsing, voorzitter van de vakjury. “Hoewel het moeilijk was om een keuze te maken, hebben de winnaars zich dit jaar echt weten te onderscheiden van anderen.”

VidaXL De internationale online retailer VidaXL werd in 2006 opgestart. Inmiddels heeft het bedrijf uit Venray 28 webshops in Europa. In 2015 breidde het bedrijf haar activiteiten flink uit, door in 16 nieuwe landen webshops te starten. Inmiddels komt tachtig procent van de omzet van buiten Nederland, stelt VidaXL zelf. Dit jaar wil het bedrijf nog uitbreiden naar de Verenigde Staten.