Nieuws Actueel

Voetbalmakelaar fuseert met grote speler

De Dordtse voetbalmakelaar Pro Football International is per januari gefuseerd met Key Sports Management, dat kantoren heeft in zowel Engeland als Duitsland. Daarmee nam het bedrijf een stap in de volgende fase van de onderneming.

Conny Taheij 3 april 2017

Voetbal 9

Frank Schouten, ceo van wat sinds de fusie Key Sports Nederland heet: ,,We kunnen nu nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten: spelers en voetbalclubs. Dat resulteerde in januari in het plaatsen van twee jongens van Arsenal bij Nederlandse clubs, waar zij ervaring kunnen opdoen. Lex Immers hebben we van Cardiff City naar Club Brugge begeleid. Ook is Jeroen Zoet van PSV een van de 45 spelers die we vertegenwoordigen bij topvoetbalclubs.

Lees ook: Voetballer Demy de Zeeuw vermarkt luxe lifestyle

We hebben een goede naam opgebouwd als spelersmakelaar en met de kantoren in Engeland, Duitsland en Nederland kunnen we gebruikmaken van elkaars expertise en contacten om zo nog toon-aangevender te zijn op de Europese markt.'' De fusie is overigens niet uitgebreid gevierd. ,,Op 1 januari begon het transferseizoen en zijn we direct aan de slag gegaan.''