Nieuws Actueel

Vrijetijdsplatform Yubbler zoekt ambassadeurs in de regio

Nieuwtjes, bezienswaardigheden of het beste plekje in een restaurant: iedere plaats heeft zo zijn eigen ‘verborgen snoepjes’. Jammer dat deze weetjes vaak alleen bekend zijn bij de eigen bewoners van een dorp of stad en niet bij de bezoekers, vinden Michel Ijpelaar en Stef Bouwhuis. Het duo start daarom een zoektocht naar veertig regionale ambassadeurs die via het nieuwe platform Yubbler vertellen wat er in de regio voor moois te beleven valt.

De Ondernemer 23 juni 2016

Yubbler

Ambassadeurs weten wat er in hun regio speelt, zijn op de hoogte van alle nieuwtjes en voelen haarfijn aan welke informatie geschikt is voor het online platform. "Met deze ambassadeurs vullen wij ons landelijk platform met een zo breed mogelijk pakket aan lokale wetenswaardigheden en interessante aanbiedingen. Iedereen kan direct zien wat er allemaal te doen en te beleven valt. Het platform moet de bezoeker verassen”, aldus het duo.

Gedreven vertegenwoordigersIn het huidige team van ambassadeurs zitten al gedreven journalisten, vertegenwoordigers en fotografen. Valt er iets nieuws te melden, dan is de ambassadeur er als eerste bij.

Ambitie“We willen een team met veel ambitie. Door alle krachten uit de regio te bundelen, wordt de boodschap over een leuk weekend of een vakantie in een bepaalde regio steeds 'smakelijker'. Zo ontstaat er een win-win situatie voor bezoekers én voor ondernemers.”