Nieuws Actueel

Waterreus Scheveningen is beste strandtent

De Waterreus in Scheveningen is uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van het jaar. De zaak werd compleet vernieuwd en kreeg veel punten voor onder meer de kwaliteit van drinken en eten, de eigentijdse uitstraling en betrokkenheid van de eigenaren

ANP / Lennard van Otterloo | Foto: ANP 7 juli 2016

Waterreus scheveningen 2

Als duurzaamste strandpaviljoen kwam Sjoerd op Ameland uit de bus. De jury zegt dat duurzaamheid in gebouw en aanbod in alle facetten van het bedrijf is doorgevoerd. Het schoonste strandpaviljoen staat in Wassenaar. De Golfslag heeft slimme strandafvalzakjes op het terras en tafelbakjes om te voorkomen dat klein afval wegwaait. Beste nieuwkomer is De Dam in Vrouwenpolder (Zeeland). ,,Een prachtig eigentijds paviljoen dat qua materialen en inrichting helemaal van nu is, met vriendelijk personeel'', staat in het juryrapport.

De verkiezing is een initiatief van Strand Nederland, waarin Stichting Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, NBTC Holland Marketing en horecavakblad Entree zitten. Niet alleen een vakjury oordeelde, ook het publiek kon stemmen.