Nieuws Actueel

Week 47: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer / MVO 24 november 2017

Aanbevolen artikelen deondernemernl beste artikelen 1

Stem op de Meest Inspirerende Ondernemer 2017!

De Ondernemer presenteert: de verkiezing van de Meest Inspirerende Ondernemer van 2017. Op 20 december maken we bekend wie de meeste stemmen heeft gekregen. Hier kun je stemmen.

IT’er werven kost 10.000 euro

'Het gemiddelde budget om een IT'er aan te nemen gaat richting de 10.000 euro per persoon,' zegt Marthijn Jongsma van Persgroep Employment Solutions. Hier lees je meer.

‘Grote jongen’ Rijk Zwaan: 88 miljoen winst

Dankzij jaloersmakende cijfers is Rijk Zwaan een grote jongen in de agrarische wereld. De enorme groei gaat nog wel even door. Hoe directeur Marco van Leeuwen dat doet, lees je hier.

Hoe robots steeds meer taken in het mkb over kunnen nemen

Van de werkvloer tot de balie: de robot is bezig aan een opmars in het mkb. Maar wat kunnen robots nu eigenlijk wel en niet? En hoe gaan ze jouw bedrijf helpen? Je leest het hier.

Dit is de Vitaalste Ondernemer van het Jaar

Jordex Shipping & Forwarding B.V. uit Rhoon is uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Over directeur Ruud Maaskant en zijn visie lees je hier meer.