Nieuws Actueel

Week 49: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer | bronnen: eventbranche.nl / ANP 9 december 2017

Aanbevolen artikelen deondernemernl beste artikelen 1

Hier gaan de miljoenen van de Zwarte Cross heen

De drie oprichters van de Zwarte Cross verdienen miljoenen aan het festival. Hoe ze dat doen en wat er gebeurt met al dat geld lees je in dit artikel.

Zo word je bitcoinmiljonair

De koers van de bitcoins blijft maar recordhoogtes bereiken. Over wat je moet weten om er ook mee binnen te lopen, lees je in dit informatieve artikel.

Hollywood koopt zijn brillen in Nederland

Frame Holland, de enige brillenmakerij van Nederland, draait een miljoenenomzet. Hoe ze Robert De Niro, Snoop Dogg en Youp van ’t Hek aan hun brillen krijgen, lees je in dit ondernemersportret.

Leer van de miljoenengroei van 2 fietsbroers

De broers Taco en Ties Carlier van fietsfabrikant halen 6,5 miljoen op om innovatieplannen te kunnen realiseren. Hoe ze dat deden en hoe ze gaan groeien, lees je in dit artikel.

Zo hou je als werkgever #MeToo buiten de deur

Volgens advocate Marcia Geerts is het een kwestie van tijd totdat de #MeToo-discussie ook bij het bedrijfsleven opkomt. Hoe je daarmee omgaat en hoe je het voorkomt, zie je in deze vlog.