Nieuws Actueel

Week 50: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer | bronnen: eventbranche.nl / ANP 15 december 2017

5x aanbevolen De Ondernemer

Hoe ‘bad guy’ Flitsmeister uitgroeide tot verkeersapp met 1,2 miljoen gebruikers

Flitsapp Flitsmeister groeit stormachtig onder aanvoering van de jonge commercieel directeur Jorn de Vries. In dit stuk lees je hoe de app binnen een maand vijf keer zoveel gebruikers kreeg en hoe Flitsmeister nieuwe verdienmodellen bedenkt.

De grootste kerstbomenexporteur van Nederland (100 duizend bomen) draait overuren

5 uur slapen en tot 168 telefoontjes per dag. Ondernemer Gerrit Brinkman vertelt in dit stuk over herculeswerk en businessmodel van de grootste kerstbomenexporteur van Nederland.

Dirk Scheringa speelt in op Bitcoin hype

Dirk Scheringa is back in business. Hij heeft 10 miljoen dollar opgehaald voor zijn bedrijf in cryptomunten. Waarom hij inspeelt op de Bitcoin hype en wat hij met dat geld van plan is, lees je in dit stuk.

‘We verspillen een miljard euro per jaar aan frustrerende beoordelingsgesprekken’

De beoordelingsgesprekken kunnen het beste worden afgeschaft, aldus onderzoeker Kilian Wawoe. Waarom hij dat vindt en hoe je het dan wel moet aanpakken, lees je in dit belangwekkende stuk.

Bitcoin: instappen of wegwezen?

De bitcoin doorloopt de 5 stadia van een financiële bubbel. Dit stuk geeft antwoord op de vraag: kun je nog instappen of is het te laat?