Nieuws Actueel

Weer een groot modemerk naar Enschedese centrum

Enschede krijgt een G-Star Raw Store. De winkel komt in het nieuwe pand op de kop van de Kalanderstraat en gaat in mei open. Er is de afgelopen tijd volop gebouwd en verbouwd in het Enschedese centrum voor grote modemerken als G-Star Raw, Zara en CoolCat, schrijft Tubantia.

Van onze redactie 17 februari 2017

Gstar raw enschede render

Op de plek van de nieuwe G-Star Raw winkel zat 83 jaar lang de HEMA. De bovenverdieping was in gebruik door Bristol. In de nieuwbouw op deze locatie is ruimte voor drie grote winkels, waarvan G-Star Raw Store de eerste is.

Bershka

Ook Bershka wordt genoemd als gegadigde voor één van de drie winkelruimtes, deze keten heeft al eerder interesse getoond in een vestiging in Enschede. De binnenstad van Enschede vult zich met nieuwe winkels. Zo is vrijdag de Intersport geopend in het oude V&D-pand aan de Korte Hengelosestraat.

Ook wordt nog druk gebouwd op andere plekken in de binnenstad, zoals de nieuwbouw op de plek van de oude Hofpassage, waar de Zara in komt. De Enschedese binnenstad trekt hierdoor aan. Steeds meer mensen komen naar de stad voor een dagje funshoppen, al dan niet gecombineerd met een hapje of drankje op de Oude Markt of op de markt op het Van Heekplein.

Foto: artist impression