Nieuws Actueel

Weerselose ondernemer lanceert luxe Thuisbezorgd-alternatief Dineren.nl

Pizza, chinees, shoarma: eten thuis laten bezorgen is helemaal in. De Twentse ondernemer Ton Marsman speelt in op de trend en biedt met het nieuwe initiatief Dineren.nl luxe driegangenmenu’s die thuis afgeleverd worden. Uitvalsbasis is het pand op het bedrijventerrein in Weerselo. Zo schrijft Tubantia.

Rutger Borgerink | Foto: Emiel Muijderman 5 september 2017

Het nieuwe thuisbezorgd-concept is weer een hoofdstuk in de vele commerciële activiteiten die Marsman ontplooit of heeft ontplooid. Zo stond de Twentse zakenman aan de wieg van het Oldenzaalse bedrijf Webprint.nl, maakte hij Conrad Nederland tot een succes en richtte hij eerder al Kookland.nl op.

Het concept Dineren.nl gaat deze week online en begint in de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal en Tubbergen. De bedoeling is dat het nieuwe initiatief landelijk uitgerold wordt. „Daarbij richten we ons eerst op de Randstad, met steden als Utrecht en Amsterdam”, vertelt Henk Bronswijk, de kok die de gerechten bereidt. Het plan is dat er per regio bereidingspunten komen.

Lees ook: Online ondernemen zonder webshop

Idee

Marsman had het idee van een eigen thuisbezorgservice naar eigen zeggen al zo’n zeven jaar geleden. „Maar destijds was die markt nog niet zo booming als nu”, vertelt hij. Het plan werd in de ijskast gezet, om nu echt van start te gaan.

„Dit is het gezonde alternatief van de meeste thuisbezorgdmaaltijden. Eten uit de Hollandse keuken, geserveerd in porselein dat zorgt voor extra smaakbeleving.”

Topkwaliteit

De instituten German Institue Of Food Technologie en Buro de Wit analyseerden de maaltijden en spreken van ‘topkwaliteit’. De maaltijden zijn online te bestellen via dineren.nl. Voor 17.00 uur besteld, is voor 20.00 uur in huis. Een maaltijd is te koop vanaf 7 euro, bezorgkosten van 3 euro komen daar nog bij.