Nieuws Actueel

Wie wint de Ondernemersprijs Midden Holland 2017?

Organisatie Network Business Events organiseert voor de derde keer de uitreiking van de Ondernemersprijs Midden Holland. Tot en met 30 juni kunnen ondernemers worden voorgedragen als kandidaat.

De Ondernemer | Foto: Network Business Events 3 juni 2016

Network Business Moments Midden Holland

Hoewel de verkiezing pas in januari 2017 pas wordt gehouden, heeft Network Business Events met het voordragen van de kandidaten het startsein gegeven van de competitie.

CategorieënDe genomineerden worden in drie categorieën ingedeeld: categorie 'Detailhandel en Horeca', categorie 'MKB' en categorie 'Grootzakelijk'. Per categorie worden er uiteindelijk drie gegadigden geselecteerd. Uiteindelijk dingen er dus in totaal negen kandidaten mee naar de titel 'Ondernemer van het Jaar' in hun categorie.

Via de website van Network Business Events kunnen mensen uw onderneming voordragen voor de titel. Hierbij vullen ze de gegevens van zowel het bedrijf als zichzelf in. Daarnaast geven zij een korte motivatie waarom dit bedrijf genomineerd moet worden.

Vorig jaarVorig jaar gingen Brood & Ko (Detailhanden en Horeca), Ortho Innovatief (MKB) en Technolution (Grootzakelijk) er met de eer vandoor. De prijsuitreiking vindt plaats op 16 januari 2017 in de Goudse Schouwburg in Gouda. Tot en met 30 juni kunt u mensen oproepen om uw bedrijf voor te dragen.