Nieuws Branded Content

Nieuw dropshipping platform voor directsale.nl

DirectSale is één van de snelst groeiende consumentenelektronica webshops van Nederland. Met een huidig aanbod van ruim 200.000 producten en meer dan 1.000 merken lanceert DirectSale een uniek, zelf ontwikkeld dropshipping platform in een compleet nieuwe stijl.

Van onze redactie 11 november 2019

Direct Sale

Geen eigen winkel en geen voorraad, maar toch meer dan 200.000 producten en diensten van alle bekende merken binnen één werkdag thuis of kantoor bezorgd. Dat is het platform van DirectSale, het bedrijf van Konrad van den Bosch dat hij al in 2001 – als een van de eerste groothandels op internet - oprichtte.

Ceo Konrad van den Bosch: ,,Door het nieuwe dropshipping platform kunnen wij meer dan een miljoen producten in één webshop aanbieden. En voor heel veel producten geldt: vandaag besteld, morgen in huis.”

Dropshipment

,,De bestelde producten worden rechtstreeks geleverd vanuit de producent of de officiële distributeur naar de klant. Dropshipment wordt dat genoemd. Dus zonder extra schakels en de daarbij komende extra kosten. Daardoor zijn onze prijzen laag, alle prijzen zijn stukprijzen.” Er is van alles op het platform verkrijgbaar, ook van A-merken: van televisies tot gereedschap, vanspeelgoed tot producten op het gebied van lichaamsverzorging.

DirectSale is slechts één voorbeeld die onder het zelfontwikkelde plaza platform, genaamd A.D.A.M., hangt. Deze Automated Dropshipping Auction Marketplace zorgt dat DirectSale, PlazaSale en Loyalty worden 'gevoed'. Het platform werkt samen met distributeurs en importeurs, voldoet aan alle veiligheidseisen en regelt de sales en afterservice.

Klaar voor de toekomst

In 2019 heeft DirectSale achttien medewerkers in dienst, zo’n 200.000 producten in het assortiment. Voor de toekomst heeft Van den Bosch ambitieuze plannen.

,,Het komende jaar willen we vooral verder groeien. We gaan voor een omzet van 50 miljoen, we willen naar de miljoen spaarders en streven naar een miljoen producten in ons platform. En natuurlijk nog steeds zonder eigen winkel of eigen voorraad. Zoals het er nu voor staat, gaan we die stijgende lijn zeker redden.”