Nieuws Branded Content

Lucardi sluit aan: kijkshop.nl nu open voor wederverkopers

Lucardi is gestart met de verkoop van hun producten op kijkshop.nl. De grootste juweliersketen in Nederland keert met deze stap terug op dit succesvolle online platform. Met deze eerste 'Plaza-partner' is kijkshop.nl nu officieel open voor wederverkopers.

Van onze redactie 19 juni 2020

Lucardi kijkshop online webshop ring sieraden

Door de toevoeging van Lucardi en een groot aanbod Home Leisure-producten is het assortiment op kijkshop.nl opnieuw gegroeid

Lucardi: sieraden van toonaangevende merken

Lucardi heeft een groot assortiment van toonaangevende merken en kenmerkt zich vooral door de lage prijzen en wisselende collecties die inspelen op huidige trends. Lucardi is maar liefst driemaal uitgeroepen tot ‘Beste Winkelketen Sieraden en Bijouterie’ én, afgelopen jaar, tot ‘Beste Winkelketen en Beste Webshop in de categorie Mode accessoires’.

Betalen in drie termijnen of veilig achteraf

Zoveel producten, zoveel manieren om te betalen: bij kijkshop.nl bepalen consumenten zelf hoe zij hun bestelling willen betalen. Zo is betalen in drie termijnen tegen 0% rente mogelijk met in3, kan er na levering worden betaald met Klarna of kan er worden gekozen voor de innovatieve betaaloptie Apple Pay.

A.D.A.M. is de motor achter de merken kijkshop.nl, DirectSale, PlazaSale en de loyalty platformen van Fit For Free en Sportcity. A.D.A.M. werkt nauw samen met distributeurs en importeurs en staat garant voor de hoogste normen betreffende veiligheid, sales en afterservice.

Lees ook: Kijkshop is terug als online platform