Nieuws Coronavirus

Doe mee aan het Nationaal Ondernemers Onderzoek

De Ondernemer roept jou op om mee te doen aan het Nationaal Ondernemers Onderzoek. Zeker in deze zware tijden waarin corona ons leven beheerst. Wat we van je willen weten en waarom je mee moet doen? Lees onderstaand artikel en pak je kans!

Van onze redactie 31 maart 2020

Nationaal Ondernemers Onderzoek website

Meer dan ooit is het cruciaal voor ons te weten waar jij en andere ondernemers nu in tijden van crisis behoefte aan hebben. De Ondernemer steekt regelmatig een peilstok in de markt en nu dat broodnodig is, zeker. Hoe beter wij weten waar jij behoefte aan hebt, hoe beter wij je kunnen informeren, adviseren en ondersteunen.

Start het onderzoek

Zo kunnen we op basis van dit onderzoek bijvoorbeeld instanties zoals de (lokale) overheid, financiers en andere partijen helpen oplossingen te bedenken die voor jou als ondernemer van belang zijn. Ook zullen we vanuit De Ondernemer zoveel mogelijk informatie verzamelen die jou helpt zo goed mogelijk door de crisis te komen. Maar dan moeten we dus eerst weten waar ondernemers écht kunnen helpen. Daarom deze enquête. Heb je vijf tot tien minuten?

P.S. denk vooral ook goed na over de slotvraag