Video Coronavirus

Mark Tuitert: invloed op wat je kunt controleren

Tijdens deze coronacrisis een nieuwe videoserie, Sporters voor Ondernemers. Dagelijks een video van SportsSpeakers en De Ondernemer met een - voormalig - topsporter in de hoofdrol en dat gericht op ondernemers, over kansen tijdens crisistijd. Na hockeycoach Marc Lammers, voetballer Jan van Halst, bergbeklimmer Wilco van Rooijen en schaatskampioen Erben Wennemars, is ditmaal de oud-collega van laatstgenoemde aan het woord: schaatser Mark Tuitert.

In samenwerking met SportSpeakers 24 maart 2020

Mark Tuitert sporter ondernemer schaatsen motivatie video

Foto: ANP

Ook Mark Tuitert begrijpt dat de motivatie niet altijd top kan zijn in deze moeilijke tijden. Het is doorbijten. De voormalig topschaatser en ondernemer deelt zijn kennis hoe je jezelf op de been kan houden, ondanks tegenslagen en een ongewisse toekomst.

,,Probeer invloed te houden op wat je zelf kunt controleren’’, zo adviseert de ex-topsporter die tegenwoordig zelf ondernemer is. ,,Blijf rustig en bedenk dat je niet de enige bent die in zo’n situatie heeft gezeten. En ook niet de laatste.’’

De tips van Mark Tuitert en de filosoof waar hij veel steun aan heeft in moeilijke tijden? Je ziet en hoort er alles over in de video hieronder, een samenwerking tussen SportsSpeakers en De Ondernemer.