Video Coronavirus

Martin Hersman: 'Denk aan je herstelmoment'

Tijdens deze coronacrisis een speciale videoserie, Sporters voor Ondernemers. Dagelijks een video van SportsSpeakers en De Ondernemer met een - voormalig - topsporter in de hoofdrol en dat gericht op ondernemers, over kansen tijdens crisistijd. In deze aflevering motiverende woorden van oud-schaatser en Raad van Advies-lid Martin Hersman.

In samenwerking met SportsSpeakers 4 mei 2020

Laatste update: 18 december 2020 14:36

Martin hersman sporters ondernemers

,,Misschien heb je net als ik een vrouw die ook thuiswerkt, studerende kinderen, een overbelaste wifi en weet je niet meer waar je naar toe kan wanneer je een belletje moet plegen… Hoe ga je dat volhouden?’’, vraagt oud-schaatskampioen Martin Hersman zich hardop af.

artikel judith

Niet creatief en veerkrachtig meer

De tip van Hersman is eigenlijk een vraag. ,,Hoe heb jij jouw herstelmomenten ingericht? Herstelmomenten zijn belangrijk. Vooral voor je brein. Want dat brein raakt overbelast wanneer het de gehele dag aanstaat. Op dat moment ben je niet meer creatief en ook niet veerkrachtig meer. Naar collega’s, klanten en je huisgenoten.’’

Hoe creëer je zo’n herstelmoment? Martin Hersman vertelt het in de video hieronder. Een samenwerking tussen SportsSpeakers en De Ondernemer.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.