Aangeboden door Foodmarkt De FAM

Branded Content Horeca

Exploitanten gezocht voor opening nieuwe Foodmarkt De FAM in Den Bosch

Al jaren mist Stephanie Schulte (34) een foodmarkt in haar geliefde Den Bosch. Als het ideale pand in de populaire wijk Uilenburg vrijkomt, grijpt ze haar kans. In mei 2023 opent ze de deuren van Foodmarkt De FAM samen met haar nieuwe FAMilie.

Carolina Bongers 23 februari 2023

Stephanie Schulte Groot

De Brabantse Stephanie, eigenaresse van twee populaire restaurants in de binnenstad. Foto: Van Assendelft

De Brabantse Stephanie, eigenaresse van twee populaire restaurants in de binnenstad, Bistro Bon en Carras Bites had al jaren een droom. De jonge onderneemster zat stiekem een poos te azen op de, in haar ogen, perfecte locatie voor een foodmarkt. Op de dag dat het pand van de fietsenmaker in de Uilenburg vrijkomt, twijfelt ze geen seconde. Zij bijt zich vast in dit unieke project in Den Bosch. En met succes. Met crowdfunding haalt ze eind vorig jaar in slechts een paar weken meer dan een half miljoen euro op. Het grote aantal investeerders, maar liefst 627, geeft aan dat ze in Den Bosch staan te popelen tot Foodmarkt De FAM haar deuren opent.

,,Foodmarkt De FAM moet een plek worden waar iedereen zich op het gemak voelt''

Stephanie Schulte

Divers aanbod Foodmarkt De FAM

,,Foodmarkt De FAM moet een plek worden waar iedereen zich op het gemak voelt. Je kunt de hele dag bij ons terecht. Start je dag met een heerlijk ontbijt of een kopje koffie met gebak erbij. Of kom de hele dag door genieten van de lekkerste hapjes uit verschillende wereldkeukens.’’

Het aanbod in De FAM wordt divers. Uiteraard staan er populaire gerechten zoals pizza slices en hamburgertjes op de menukaart, maar Stephanie wil ook dat sushi en visliefhebbers en fans van Mexicaans en Mediterraans eten aan hun trekken komen. Welke verschillende keukens er straks te vinden zijn in De FAM staat nog niet 100% vast. Daarover worden op dit moment gesprekken gevoerd met meerdere geïnteresseerde ondernemers. Heb je interesse, laat het De FAM weten.

Zeven ondernemers

Stephanie: ,,De FAM staat voor de familie die ik hoop te worden met de zeven ondernemers die samen met mij dit avontuur aangaan. En ik kijk ernaar uit om een nieuwe fijne plek te creëren waar iedereen de hele dag geniet van een hapje en een drankje. Mijn wens: dat we elke dag hard werken omdat het lekker vol zit én alle ondernemers er een goede boterham aan verdienen. Dat doen we op de eerste plaats met een knusse setting en een gevarieerde menukaart, maar ook door onze gastvrijheid, waar we in Brabant en Den Bosch zo bekend om staan.’’

Stephanie verwacht dat De FAM een breed publiek aanspreekt. Overdag ouders met jonge kinderen en dagjesmensen, later op de dag en in de avond vriendengroepen, collega’s en gezinnen. Er is voldoende ruimte voor onhandige kinderwagens. En ook fijn, ouders kunnen heerlijk ontspannen omdat er is voldoende ruimte voor hun kinderen om lekker te bewegen of zich te vermaken in de speelhoek.

,,Ondanks de vele restaurants, miste ik een plek voor shared-dining met hapjes uit verschillende keukens''

Stephanie Schulte

Eerste foodmarkt Den Bosch

,,Het is geweldig dat Den Bosch nu eindelijk ook een foodmarkt krijgt. Ondanks de vele restaurants die er in Den Bosch zijn, miste ik eigenlijk een plek voor shared-dining met hapjes uit verschillende keukens. Mijn grote inspiratiebron is Down Town Gourmet Market in Eindhoven. Ik vind dit de beste foodmarkt die Nederland rijk is. Het is er supergezellig en knus waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt. De keukens zijn veelzijdig en er zijn allemaal verschillende gerechten te bestellen. En ook de service is top. Wie wil kan online aan tafel bestellen, maar als je liever bij het personeel of bij de foodstand zelf bestelt kan dat ook. Dat moeten ook de succesingrediënten voor De FAM worden’’.

Exploitanten gezocht voor opening nieuwe Foodmarkt De FAM in Den Bosch

In mei verwacht Foodmarkt De FAM haar deuren in de populaire wijk Uilenburg in Den Bosch te openen. De FAM biedt plaats aan 7 passievolle horecaondernemers. De gesprekken zijn inmiddels in volle gang, maar er zijn nog wat plekken. Droom jij van je eigen zaak en zie jij jezelf al staan op deze originele foodmarkt? Informeer naar de mogelijkheden of meld je snel aan.

De FAM wordt een groene oase, met grote en kleine tafels en biedt plaats aan maar liefst 200 gasten. Op het gezellige buitenterras kunnen nog eens 25 bezoekers zitten. Alle gerechten worden persoonlijk aan tafel geserveerd. De Bossche gastvrijheid blijft voelbaar. Het belooft een plek te worden die bezoekers verrast en uitnodigt om terug te keren.

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag van 9.00u tot 22.00u (Noot voor ondernemers die geen vroege vogels zijn: je kunt zelf bepalen of je gelijk vanaf negen uur opent of liever pas om twaalf uur).

Gaat je hart al sneller kloppen? Laat je horecadroom dan uitkomen bij de nieuwste hotspot in hartje centrum Den Bosch en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van Foodmarkt De FAM.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.