Podcast

Anna-Maria Giannattasio (Puur Events) ‘heel blij dat we weer los kunnen gaan’

Met een glimlach op het gezicht keek Anna-Maria Giannattasio van Puur Events naar de persconferentie van dinsdagavond, zo vertelde zij bij ‘Na Rutte en Kuipers’. Door de versoepelingen kan haar branche weer de deuren heropenen, zij het met een 1G-beleid bij grote samenkomsten. Giannattasio ziet uitsluitend het positieve, ook al is het de afgelopen periodes zeker niet makkelijk geweest.

Anna maria puur events reactie perscofnerentie rutte kuipers 25 januari

Anna-Maria Giannattasio op recent archiefbeeld.

Van onze redactie 16 februari 2022

Bij Puur Events waren het geen goede laatste weken van de lockdown, er besloten toch nog een aantal medewerkers weg te gaan. ,,Mensen die je bijna helemaal naar de overkant hebt gedragen.” Met het nieuws van de persconferentie ziet Giannattasio het licht weer terugkomen in haar bedrijf. ,,Ik ben blij voor mezelf, blij voor mijn bedrijf, blij voor mijn team. Maar vooral blij voor die jonge generatie, die het heel moeilijk heeft gehad. Ik heb stagiaires aangenomen van 17, 18, 19 die nog nooit een feest hebben meegemaakt. Ik ben blij dat die weer gaan leven.”

Lees ook: Liveblog persconferentie Kuipers: versoepelingen in drie stappen

De herstart van opdrachten van haar bedrijf kwam pas op het allerlaatste moment. ,,Sinds maandag eigenlijk durfden mensen weer te bellen. We hadden alweer vrijgezellenfeesten. Vanaf nu gaan we weer los, we hebben ook veel evenementen telkens met een jaar uitgesteld, die komen nu allemaal onze kant op.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws

Droomstart

Theesommelier verrast met een alternatief voor wijn in Droomstart

Steeds meer mensen willen minderen met alcohol. Maar wat schenk je in als er geen wijn meer op tafel staat en je bent uitgekeken op water? Thee, is het volmondige antwoord van Anne Hardon. In de vierde aflevering van de podcastserie Droomstart verrast de theesommelier met haar concept Chef’s Dinner Tea.

Details
Droomstart

Podcast Droomstart: waarom Eva en Nicky geloven in workations voor bedrijven

Corona heeft een hoop zaken versneld maar dat thuiswerken plots zó normaal zou worden, dat had zelfs de grootste innovator niet verwacht. Complete kantoren zijn leeg omdat het personeel – zelfs nu het weer kan – liever thuiswerkt. Maar hoe zit dat met de binding onderling, en met het bedrijf? Het ‘gouden duo’ uit de derde aflevering van de podcastserie Droomstart heeft de oplossing.

Details
De Ondernemer

Podcast Unlimited Ondernemen: zo verhoog je de slagkracht van jouw medewerkers

Hoe verhoog je de slagkracht van (jouw) medewerkers? Die vraag stelde techfilosoof Martijn Aslander in een poll die begin juli op dit platform kon worden beantwoord. Aslander reageert in de podcast Unlimited Ondernemen hieronder over de uitkomsten. En geeft tips om de knelpunten op te lossen.

Details
Droomstart

TU-student daagt Google uit in tweede aflevering van Droomstart

,,De wereld kan je veranderen met technologie, maar de impact is veel groter in een startup.” Het zijn de woorden van TU-student Dewwret Sitaldin in de tweede aflevering van de nieuwe podcastserie Droomstart. Zijn startup-idee daagt techreus Google uit. Maar weet hij ook de ondernemersjury te overtuigen?

Details
Droomstart

Volg ambitieuze ondernemers-in-de-dop in de nieuwe podcastserie Droomstart

Wist je dat de helft van de Nederlanders ervan droomt om te ondernemen, maar dat slechts een fractie daarvan daadwerkelijk de stap durft te maken? Daarom lanceert De Ondernemer Droomstart: een nieuwe podcastserie waarin ondernemers in spe met een gouden business-idee worden geholpen én gevolgd op hun weg naar succes.

Details
Sleutel tot Succes

Mijn naam is Groen. Jitse Groen. Grootste maaltijdbezorger van de westerse wereld

In 1999 programmeerde hij een pizzabestelsite in zijn studentenkamer in elkaar, anno nu runt Jitse Groen (43) de grootste maaltijdbezorger van de westerse wereld. Just Eat Takeaway.com bedient - letterlijk, in dit geval - samen met Grubhub ruim 70 miljoen klanten. Over die sleutel tot succes, over die exponentiële en zelfs explosieve groei, een kleine dertig boeiende luisterminuten.

Details