Nieuws Maatregelen

ID&T 'diep teleurgesteld over uitgelekte coronamaatregelen'

,,Ondanks dat deze ‘versoepelingen’ doen lijken alsof de evenementensector weer open mag, is dit niet het geval, stelt Ritty van Straalen, ceo van ID&T, over de uitgelekte coronamaatregelen.

Van onze redactie 25 januari 2022

Festival evenement publiek

Foto: ANP.

,,Na herhaalde oproepen aan het kabinet om met een volwaardig en realistisch - lange termijn - plan te komen, zijn wij diep teleurgesteld in de uitgelekte maatregelen. Ondanks dat deze ‘versoepelingen’ doen lijken alsof de evenementen sector weer open mag, is dit niet het geval. Slechts met één derde capaciteit is geen heropening en nog langer dicht voelt als een diepe belediging naar onze hele industrie".

Lees ook: Liveblog persconferentie Rutte: we mogen weer, we kunnen weer (maar niet iedereen)

Volgens Ritty van Straalen is 'de situatie onhoudbaar en werkt, gecombineerd met het gebrek aan perspectief, ontzettend demotiverend op onze hele sector'. ,,Wij blijven het kabinet oproepen om met een volwaardig en realistisch plan voor de evenementensector te komen, zonder anderhalve meter en zonder capaciteitrestricties, om de eens zo florerende evenementenbranche te redden en zodat wij samen uit deze crisis kunnen komen."

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws