Aangeboden door PIN Voorschot

Branded Content Financiën

1000e PIN Voorschot verstrekt aan modezaak in Zaandam

Vorige week werd voor de 1000e keer een ondernemer geholpen met een PIN Voorschot, een vorm van microkrediet dat teruggevorderd wordt via de PIN betalingen die een ondernemer binnenkrijgt.

De Ondernemer 29 mei 2017

Herenmodenzaak Point Fashion Zaandam PIN Voorshot

Deze vorm van financiering verstrekt ondernemers leningen onder de € 50.000,- . Hierdoor kunnen winkeliers bijvoorbeeld ‘snelle’ investeringen doen, als het uitbreiden van de voorraad, een investering in hun winkel of om een minder rendabele periode te overbruggen. De ondernemer betaalt het voorschot in drie tot zes maanden dagelijks af door een deel van de PIN betalingen direct te gebruiken voor aflossing.

Helpen investeren

Het PIN Voorschot is een product van EMF Finance in samenwerking met betalingsverwerker CCV. EMF kwam in 2015 als eerste op de markt met dit product toen deze vorm van financiering nog amper bekend was. Diederik Werdmölder, eigenaar van PIN Voorschot: ,,In het buitenland bestaat dit concept al veel langer. Nederland loopt in de wereld voorop met PIN betalingen en we merken daarom ook dat het aanslaat. Ik vind het fantastisch dat we al zoveel ondernemers hebben kunnen helpen om te investeren in hun zaak.”

Voorschot toekomstige omzet

PIN Voorschot geeft een voorschot op de toekomstige omzet, een kortlopende financiering tussen de € 2.000,- en € 50.000,- voor een maximale periode van zes maanden. Werdmölder: ,, Wij gaan persoonlijk bij de ondernemer langs en maken afspraken over de hoogte van het voorschot en het percentage van de aflossing. Op dag één wordt het PIN Voorschot uitgekeerd en daarna wordt elke dag een percentage ingehouden op de PIN omzet. De aflossing is dus flexibel. Op een dag met minder omzet, los je ook minder af.”

Lees ook: PIN Voorschot: werkkapitaal voor omzet

Verschillende branches

CCV zorgt als partner en betalingsverwerker voor de splitsing van de PIN betalingen naar omzet voor de ondernemer en aflossing van het PIN Voorschot. De klanten zijn verspreid over verschillende branches: van kledingzaken, schoenenwinkels, opticiens tot dierenwinkels, kaaswinkels en restaurants. Werdmölder: “De winkelier ontvangt het voorschot daarna meestal binnen een week. Ons doel is bereikt als onze klanten dankzij PIN Voorschot weer kunnen ondernemen en in kansen durven denken.”

Ik vind het fantastisch dat we al zoveel ondernemers hebben kunnen helpen om te investeren in hun zaak.

Diederik Werdmölder