Nieuws Financiën

Bakker Bart in Boxtel gaat weer open

De Bakker Bart in het centrum van Boxtel, die afgelopen zaterdag na tien jaar de deuren moest sluiten, gaat aanstaande woensdag weer open. Met een nieuwe franchisenemer, omdat de oude volgens Bakker Bart in goed overleg heeft besloten om iets anders te gaan doen schrijft Brabants Dagblad.

Van onze redactie 14 maart 2016

Bakkerbroodjes1065

De vestiging moest sluiten, omdat de huur te hoog was en de pandeigenaar de huurprijs niet wilde verlagen. Tot groot verdriet van de franchisenemer en vaste klanten. Studenten van het Sint Lucas en een groep Poolse klanten begonnen onafhankelijk van elkaar een petitie om de zaak open te houden. Dat is nu gelukt, zei het onder een nieuwe eigenaar. Volgens een woordvoerder werd op het laatste moment een nieuw contract gesloten met de pandeigenaar.

De retail-afdeling van Bakker Bart neemt de zaak voorlopig in eigen beheer, tot er een nieuwe franchisenemer is gevonden. De oude medewerkers kunnen, als ze dat willen, vanaf woensdag weer aan de slag. Tot die tijd worden de voorraden weer aangevuld en bekijkt de bakker of er een iets andere indeling in de winkel moet komen. De zaak gaat dan om 9.00 uur open.