Nieuws Financiën

Blogtop 5: Wek begeerte op en maak winst

Van onze redactie 17 juni 2016

Money 3

Begeerte opwekken is het hoofddoel van de aanvoerder van de blogtop 5 deze week. "Als jij er als winkelier niet in slaagt om die klant enthousiast te krijgen en zijn begeerte op te wekken, dan gaat de omzet inderdaad aan je neus voorbij", zegt Fred Rutgers in zijn winnende blog.

1. Fred Rutgers - Als je wilt scoren moet je begeerte opwekken!

Ik hoor nog steeds winkeliers klagen dat het in de winkelstraat een strijd is om het hoofd boven water te houden. Het internet is de nekslag voor de winkelier en de consument is koopmoe.

2. Richard S.T. De Vries - De 3 geheimen achter een professionele elevator pitch

Ben je aan het worstelen met je elevator pitch? Voelt deze pitch nu nog onpersoonlijk aan? Lees dan verder in deze blog! Ontdek de 3 geheimen achter een professionele, oprechte elevator pitch.

3. Hans Bertram - Zo verzin je je bedrijfsnaam

Als je voor jezelf begint moeten er een aantal klusjes gedaan worden, waar iedereen graag aan deelneemt. Zo is het verzinnen van een bedrijfsnaam of merknaam voor een product een aangename bezigheid. In dit artikel worden een aantal suggesties gegeven hoe je dit kunt aanpakken.

4. Richard S.T. De Vries - 1-op-1 zomertraing: 2 redenen waarom dit een goed idee is

Vooraf. Deze blog lijkt op “Wij van WC-eend adviseren WC-eend”. Dat is niet het geval. Ontdek in deze blog 2 waardevolle redenen waarom een individuele zomertraining te overwegen valt. Wellicht de moeite waard om even door te lezen!

5. Roemer Mol - Portaal als verlengstuk van het moderne accountantskantoor

Gezien de huidige mobiele ontwikkelingen die ook aan het accountantskantoor niet voorbij zijn gegaan, moet een portal benaderbaar zijn op tablets en smartphones. Een portal is de plaats waar de klant inlogt voor alle applicaties, makkelijke toegang heeft tot interne en externe informatiebronnen en beschikt over een eigen omgeving waar hij in één oogopslag alle belangrijke informatie kan zien die hij nodig heeft voor onder meer zijn boekhouding.