Nieuws Financiën

Brinks Transport en Löwik werken samen

Löwik Wonen & Slapen Vriezenveen en Brinks Transport Rijssen gaan intensief samenwerken. Gevolg hiervan is dat Brinks voortaan de opslag, het vervoer en montage op zich neemt.

Van onze redactie 11 maart 2016

Lowik carlo ter ellen

Begin deze week hebben de twee bedrijven een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Volgens Gerben Löwik is de stap noodzakelijk. "Ons magazijn wordt eenvoudigweg te klein", zegt hij.

Samenwerking"Brinks neemt ons het logistieke proces uit handen, zodat wij ons geheel op de service aan onze klanten kunnen richten." De directies van beide bedrijven verwachten dat Löwik en Brinks prima bij elkaar passen. De twee bedrijven zijn beide familiebedrijven. Löwik houdt zich bezig met meubilair voor de woonkamer, slaapkamers en de keuken en het ruim 150 jaar oude Brinks houdt zich veelal bezig met transport, opslag en verhuizingen. De samenwerking betekent voor Löwik dat het bedrijf straks de beschikking heeft over heel wat vrijgekomen magazijnruimte. Gerben Löwik zegt daarvoor al een aantal ideeën te hebben. Wat precies, wil hij nog niet zeggen. "Het magazijn is nu nog leeg, maar de eerste tekeningen liggen al op de tekentafel."