Nieuws Cryptocurrency

Juwelenmerk Baunat accepteert crypto als betaalmiddel

Baunat, het Belgische diamanten juwelenmerk, heeft aangekondigd dat het vanaf nu cryptocurrency accepteert als betaalmethode voor alle transacties. Omdat Baunat geen positie inneemt in cryptocurrency, heeft het merk besloten om samen te werken met een van 's werelds grootste crypto dedicated & blockchain gebaseerde betalingsplatformen.

Van onze redactie 9 juli 2021

Cryptocurrency bitcoin beleggen

,,Crypto is ongetwijfeld de toekomst van fintech. Als innovatief bedrijf is het een logische stap om cryptocurrency als betaaloptie op onze website te introduceren. Met deze toevoeging reiken we de hand aan een gemeenschap met een waarde van meer dan 2 biljoen euro” , vertelt Baunat-ceo Stefaan Mouradian.

Excecutive director Steve Boelens: ,,Baunat is altijd een early adopter geweest als het op technologie aankomt en in het huidige economische klimaat is het makkelijk om de toegevoegde waarde te zien van een betalingstechnologie die op het punt staat om te exploderen in de mainstream markt."

c Deze auto kan bitcoin ‘minen’ en verdient zichzelf daardoor op termijn terug

Cryptocurrencies werken met behulp van een technologie genaamd blockchain. Blockchain is een gedecentraliseerde technologie verspreid over vele computers die transacties beheert en vastlegt. Een deel van de charme van deze technologie is de veiligheid ervan. Om cryptocurrencies te kopen, heb je een 'portemonnee' nodig, een online app die je valuta kan bewaren. Je maakt een account aan op een platform en nadien kunt je geld overmaken om cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum te kopen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws