Nieuws Financiën

De Zeven Zaligheden in Den Ham breidt uit

Recreatiebedrijf en kookstudio De Zeven Zaligheden in Den Ham breidt uit. Het bedrijf gaat vijf recreatieverblijven bouwen op zijn campingterrein, zo schrijft De Twentsche Courant Tubantia.

Van onze redactie 27 oktober 2016

Camping bord

De nieuw te bouwen recreatieverblijven zijn vergelijkbaar met trekkershutten, met een omvang van 30 vierkante meter en een hoogte van maximaal 4,5 meter. Ook gaat De Zeven Zaligheden het terras bij het restaurant/de kookstudio overkappen.

Overkapping terras

De Zeven Zaligheden, dat gevestigd is aan de Geerdijk 36b, heeft van de gemeente toestemming gekregen voor de nieuw te bouwen recreatieverblijven. Ook over de overkapping van het terras is het college van burgemeester en wethouders van Twenterand enthousiast. De ontwikkeling past volgens het college goed bij het doel 'leefbare kernen en buitengebied'.

Bed & Breakfast

Een andere Den Hamse ondernemer heeft van de gemeente toestemming gekregen voor een bed & breakfast aan de Leertendijk 14 in Den Ham. Op het perceel van een voormalig agrarisch pluimveebedrijf wil de ondernemer een bed & breakfast maken, met een totale oppervlakte van in totaal 100 vierkante meter. Er mogen maximaal vijf kamers komen, met een maximale oppervlakte van 25 vierkante meter.