Aangeboden door Duisenburgh

Branded Content Financiën

Teamgeest maakt het verschil bij Duisenburgh

Het vinden van personeel is voor veel organisaties geen gemakkelijke opgave, ook in de financiële sector. Toch zijn er bedrijven die het voor elkaar krijgen om de juiste mensen te vinden en te groeien. Zo is Duisenburgh er afgelopen jaar in geslaagd om weer enkele enthousiaste nieuwe medewerkers aan te trekken. Maar specialisten blijven door de groei altijd welkom.

Henk Ligthart 13 november 2021

Duisenburgh team finance talent

Personeelsleden van Duisenburgh: Ben Timmermans, Kyona Smits en Joris de Man. Foto’s: Loraine Bodewes

Wat is het geheim van een organisatie die goede vakmensen weet aan te trekken? Het zit ‘m niet in de intensiteit van adverteren of de inzet van wervings- en selectiebureaus. Ook niet in de bedrijfsomvang. Waar het om gaat is de bedrijfscultuur en de mate waarin medewerkers voldoening kunnen halen uit hun werk. Niet alleen individueel maar ook als team.

Financieel comfort

De medewerkers bij Duisenburgh zetten zich in voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Van vermogende ondernemer tot instelling, particulier of familie. Of het nu gaat om het inrichten van een goede bedrijfsadministratie, belastingaangifte, financiering, hypotheek of beleggen: een gezonde financiële positie van de klant staat centraal. Daarvoor wordt gekeken naar het totale plaatje. Dat Duisenburgh zich richt op financieel welzijn in brede zin, maakt het werk extra afwisselend en uitdagend.

Team-support

Duisenburgh geeft zijn medewerkers de ruimte om alle financiële en fiscale ins en outs bij een klant goed in kaart te brengen. Eerst een goed onderbouwd financieel plan maken met doelstellingen. Daarna samen met de klant een duidelijke koers uitzetten. Alle aandacht voor zowel privé- als ondernemersvermogen. Elke medewerker kan bij Duisenburgh vertrouwen op de support van verschillende specialisten. Het team bestaat uit mkb-adviseurs, fiscaal juristen, hypotheek- en beleggingsspecialisten en sinds kort ook vastgoedspecialisten.

Werkplezier en succes gaan bij Duisenburgh hand in hand

Al deze kennis en ervaring komt samen in het plan dat de adviseur met zijn cliënt bespreekt en uitvoert. Gedurende het traject, dat op elk moment kan worden bijgestuurd, blijft het klantencontact bestaan. Daarmee groeit ook de relatie. Het succes en financieel welzijn van de klant geven medewerkers de voldoening die je kunt vergelijken met het winnen van een wedstrijd. Een wedstrijd waarin zowel klantrelatie als teamgeest steeds beter worden. Hoe vaker je op deze manier kunt winnen, hoe vaker je aan wedstrijden wilt deelnemen.

Professioneel plezier

Uit het voorgaande wordt duidelijk dat een opdracht pas écht leuk wordt als er chemie ontstaat in de samenwerking met klanten en collega’s. En juist dát is wat werken bij Duisenburgh bijzonder maakt in vergelijking met andere organisaties op financieel gebied, zoals banken, verzekeraars, hypotheek- en accountancybedrijven. Werkplezier en succes gaan bij Duisenburgh hand in hand met professionaliteit en integriteit. Korte lijnen en een no-nonsens mentaliteit hebben van Duisenburgh een slagvaardige organisatie gemaakt met het karakter van een familiebedrijf. Ook dat is wat werknemers aanspreekt.

Welkom bij Duisenburgh

Denk je nu: ik heb best een goede baan in de financiële wereld maar ik zoek nieuwe uitdagingen met wat meer pit en passie? Kom dan eens langs bij Duisenburgh om te praten over een dienstverband. We zijn voortdurend op zoek naar professionals die zich kunnen verplaatsen in de wensen van onze klanten.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Duisenburgh. Meer info: Duisenburgh.nl

Terwijl je dit leest beklimt directeur Frank van Daal de Kilimanjaro in Afrika. ,,Omdat elke uitdaging telt!”