Nieuws Financiën

Sharefundingplatform Eyevestor zet sharefunding in voor... Eyevestor

Sharefunding- en engagementplatform Eyevestor heeft haar eigen fundingronde geopend voor haar gebruikers en investeerders. Geheel in lijn met het concept van dit bedrijf wordt door sharefunding financiering voor groei gegenereerd.

Van onze redactie 12 augustus 2022

Gijs Dalen Meurs van Eyevestor

Gijs Dalen Meurs, ceo/initiatiefnemer van Eyevestor.

Eyevestor is de uitvinder van sharefunding. Einde 2019 ging ook een investeringsronde van start, waarbij 250.000 euro werd opgehaald bij 198 mensen om Eyevestor de eerste push te kunnen geven. Nu, 3,5 jaar later, krijgen alle Eyevestor-gebruikers weer de kans mee te investeren. De opbrengst van deze nieuwe sharefundingsactie is bedoeld om de organisatie verder te professionaliseren, het team uit te breiden en de gebruikerservaring te verbeteren. Ook wil het bedrijf een internationaliseringsslag maken.

Lees ook: Eyevestor wil goede voorbeeld zijn in wereld van perverse prikkels

Groei Eyevestor 300 procent

In 2021 groeide Eyevestor met 300 procent en het platform telt inmiddels 24.000 gebruikers die investeerden in meer dan zeventig ondernemingen. Via het platform kan ieder MKB-bedrijf, startup of scale-up online, digitaal en volledig geautomatiseerd aandelentransacties afhandelen. Niet alleen om de groei en ontwikkeling van bedrijven te financieren maar ook om het laagdrempelig en eenvoudig te maken om investeerders, klanten en medewerkers op elk moment te betrekken.

Lees ook: Eyevestor slaat brug tussen investeerders en ondernemers voor betere wereld: 25 miljoen aan sharefunding

'Practice what you preach'

Voor Eyevestor zelf is nu het moment om op te schalen. CEO/initiatiefnemer Gijs Dalen Meurs: ,, De startup fase is voorbij, tijd om op te schalen. Wij zitten natuurlijk met onze neus op de ontwikkelingen en weten precies wat de kracht is van het mede-eigenaar maken van klanten, medewerkers en investeerders. Dus in het kader van practice what you preach beginnen we nu onze eigen sharefundingronde. We willen vooral onze gebruikers de kans en mogelijkheid geven te participeren in onze groei. Om onze ambitieuze expansieplannen te verwezenlijken zullen we straks ook met grotere investeerders gaan praten."

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws