Nieuws Financiën

Geld verdienen met online boekhouden

Voor ondernemers is het heel belangrijk om vaste kosten zoveel mogelijk te drukken. Natuurlijk moet worden gekeken naar de loonkosten, energieverbruik en verzekeringen. Maar er zijn makkelijkere manieren om geld te besparen. Door slim gebruik te maken van online boekhouden, kun je zelfs geld verdienen.

Thinq 3 juni 2016

Thinq online boekhouden def

Online boekhouderNatuurlijk kun je jouw boekhouding zelfstandig bijhouden met behulp van online boekhoudsoftware. Maar het bijhouden van je financiële administratie is tijdrovend en foutgevoelig. Deze fouten kunnen door de Belastingdienst streng beboet worden. Door gebruik te maken van een online boekhouder bespaar je tijd en kun je het risico op onverwachte kosten beperken. Jouw online boekhouder is namelijk volledig op de hoogte van de regels van de Belastingdienst.

Daarnaast benut je door het gebruik van een online boekhouder alle kansen in je belastingaangifte. Ben jij bekend met alle aftrekposten en de bijbehorende kleine lettertjes? Door de kennis van een online boekhouder in te schakelen weet je zeker dat je geen fiscale kansen mist. Let wel op dat je een online boekhouder niet verwart met online boekhoudsoftware. Bij online boekhoudsoftware ga je zelf aan de slag met online boekhouden. Als je de administratie uitbesteedt aan een online boekhouder, wordt je boekhouding uitgevoerd door een ervaren adviseur en kies je dus voor kennis en zorgvuldigheid.

Geld besparen is geld verdienenBang dat online boekhouden met behulp van een online boekhouder veel geld kost? Door alle technische ontwikkelingen zijn veel processen geautomatiseerd en zorgt een adviseur voor controle en kwaliteit. Hierdoor is het mogelijk om je administratie uit te besteden voor een aantrekkelijk tarief. Bovendien bespaar je hierdoor veel tijd en, ook niet onbelangrijk, frustratie. Want laten we eerlijk zijn, het bijwerken van je administratie is voor de meeste ondernemers niet de favoriete bezigheid. Door gebruik te maken van online boekhouders, benut je alle kansen die jouw boekhouding biedt, zonder de verspilling van geld en tijd.

Er zijn diverse online boekhouders op de markt. Kies de boekhouder die bij jou past. Zo zijn er online boekhouders die enkel de administratie bijhouden, maar ook aanbieders die daarnaast fungeren als sparringpartner voor jou ondernemersvragen. Let er daarnaast op dat je een partij en abonnement kiest die past bij de omvang van jouw onderneming.