Nieuws Financiën

Week van de Ondernemer: mkb-event in Zaandam

Op 16 november 2016 kun je in Zaandam je ondernemersvaardigheden trainen, geïnspireerd raken door experts en topondernemers, en kennis en ervaringen delen. De Week van de Ondernemer wordt georganiseerd door Persgroep-onderdeel Synpact. Natuurlijk is ook De Ondernemer aanwezig op de eventlocatie Taets.

De Ondernemer Foto: Congres in Beeld 11 november 2016

Wvdo jochem 1

ProgrammaTijdens de Week van de Ondernemer kun je genieten van een vol en divers programma. Zo geven Ruud Hendriks en Patrick de Zeeuw, oprichters van Startupbootcamp, je in een zestig minuten durende ‘high-energy bootcamp’ verrassende inzichten, waarbij je leert van het startup-denken, maar met de voordelen van een bestaand bedrijf.

Maar ook kun je leren van de beste experts in twee keynotes. Onder anderen marketingprofessor Steven van Belleghem, leiderschapsexpert Ben Tiggelaar en Willem Vermeend, voormalig minister en internetondernemer, behoren tot de keynotesprekers.

Gedurende de dag zijn er diverse workshops, waarbij je nieuwe vaardigheden kunt leren en kennis kunt op doen. Denk aan workshops over big data, importeren en exporteren, mentale weerbaarheid, reclame en het Internet of Things. Oud-schaatser Jochem Uytdehaage (foto) spreekt over vitaliteit.

OndernemersprijzenOp 16 november wordt tijdens de Week van de Ondernemer de winnaar bekendgemaakt van de Amsterdamse Ondernemersprijs. Er zijn nog drie kandidaten ovegebleven van de tien genomineerden: Oos Kesbeke van Kesbeke Fijne Tafelzuren, Susannah van Rabenswaay van Het Kinderhonk en Rogier van Camp van Leapp Group International. Ook wordt bekend wie zich het komende jaar de vitaalste ondernemer van Nederland mag noemen. Per provincie is er een kandidaat.

Wij zijn er ook!Op 16 november is ook De Ondernemer aanwezig bij de Week van de Ondernemer, onder andere interviewen we live zakenmensen en experts. Nieuwsgierig? Kom vooral even langs, volg ons op Twitter en Facebook, en praat mee via #WVDO! En meld je aan als lid, mocht je dat nog niet zijn.

Het volledige programma van de Week van de Ondernemer vind je hier.

Hier kun je je aanmelden.

Gerelateerde artikelen:Video: topsprekers Week van de Ondernemer EindhovenHet vitaalste bedrijf van NederlandKanshebbers op Amsterdamse Ondernemersprijs